Hava Durumu

BURSASPOR İÇİN ZOR BİR 2. YARI BAŞLIYOR

Yazının Giriş Tarihi: 19.01.2021 16:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.01.2021 16:18

Bursaspor Antalya kampı sonu 2. yarıya zorlu rakip Adana Demirspor’la deplasmanda oynayacağı maçla başlayacak.

Eğer Bursaspor bu karşılaşmadan galibiyet ile dönebilirse Bursa’ya, gerçekten Süper Lig yolu açılır gibi bu defa. Ama futbolcu kardeşlerimizin transferlerle ilgili akıllarını karıştıranların olmaması en önemlisi.

Bir kere transferle ilgili konuşmalar geçmeye başladı mı futbolcular resmen dağılıyorlar.

Bakın Ali Akman’a, televizyonlarda Ali Akman ile ilgili haberler çıkmaya başladı; yok Fenerbahçe’ye gidecek, yok efendim Galatasaray’a gidecek diye haberler çıktıktan sonra ne oldu çocuğa, resmen oyundan düştü.

Önceki yıllarda böyle genç oyuncular İstanbul takımlarına gittiler de ne oldu? İstanbul yaşamı onları perişan etti. Doğru düzgün kadroya bile giremediler. İnşallah bu çocuklar aynı hataları yapmazlar.

Bursaspor için ikinci yarı sancılı başlayacak bu belli. Fakat bütün iş Mustafa Hoca’da bitiyor, oyuncuları elinde tutmanın bir yolunu bulmalı. Fakat bu şartlarda onun da elinden ne gelir ki? Allah bilir.

Transfer tahtası da kapalı olan Bursaspor, eğer elindeki futbolculardan yararlanamazsa ikinci yarı büyük sıkıntı olacağı belli.

Geçtiğimiz sezon transfer tahtası açıldı da ne oldu? Alınan futbolcuların ne faydası oldu ki? Tecrübeli futbolcular aldık dediler, hiçbir işe yaramadı.

Bakın şimdi gençlere, takır takır top oynuyorlar. Hepsi altyapıdan gelen çocuklar, birbirlerini çok iyi tanıyor ve bu yüzden rahat top oynuyorlar ve takım içinde birlik beraberliklerini maşallah hiç bozmadılar.

Bir de paralarını alamayan oyuncuların sosyal medyadaki haberlere göre kulübü gerçekten Futbol Federasyonu’na şikâyet etme gibi bir durumu olursa, yönetim de böyle bir durumda zorlanacak. Zaten elde avuçta para yok. Gel de çık işin içinden.

Geçtiğimiz dönemlerde şehrin iş insanlarından ufak tefek de olsa bir yardım geliyordu. Bu seneye baktığımızda kimseden çıt çıkmıyor. Ama görünürde herkes Bursasporlu.

Bu yönetime niye kimse destek çıkmıyor? Bu yönetim ile ilgili bir sıkıntıları mı var? Adam tek başına çıktı, ben adayım Bursaspor başkanlığına dedi ve elini taşın altına soktu. Ama o da böyle olacağını nereden bilirdi yapayalnız kalacağını... Başkan Erkan Kamat ve yönetimi böyle zorlu bir dönemde neler yapmayı düşünüyor acaba?

Dediğimiz gibi elde para olsa yapılacak çok şey var ama... Allah Bursaspor’un ve yönetimin yardımcısı olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.