Hava Durumu

BURSASPOR YOLUNA ‘EMİN’ ADIMLARLA DEVAM EDECEK…

Yazının Giriş Tarihi: 08.06.2021 16:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.06.2021 16:41

Son söyleyeceğimizi en başta söyleyerek başlayalım istiyorum yazıya. Bursaspor camiası dillere destan centilmenlikte bir kongreye imza atarak tüm ülkeye bu işin nasıl yapılacağını göstermiştir.

Mesut Mestan ve Erkan Kamat’ın tek aday olarak girdiği olağan genel kurullarının ardından hem de 3 adaylı bir seçim gerçekleştirilecek olması bambaşka bir heyecanı da beraberinde getirecekti.

Bilgisayar başına geçerek canlı seyretme fırsatı yakaladık tüm olanları…

Mevcut başkan Erkan Kamat, Hayrettin Gülgüler ile Serdar Acarhoroz rekabet içerisine girdiler.

Kötü günler geçiren Yeşil Beyazlıların yaralarına kimin merhem olacağı merak konusu olmuştu.

Bizler tabii ki resmi anlamda aday olan Hayrettin Gülgüler’in ismini zikrediyoruz ancak aslında perde arkasındaki isim Emin Adanur…

Kendisi başkan adaylığı şartlarını taşımadığı için Hayrettin Gülgüler’in adı ön planda yer alıyordu.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda bin 500’e yakın genel kurul üyesi oy kullanmak için tribünlerde yerini almış ve büyük bir coşku yaşanmıştı.

Bazı kıvılcımların çıkabileceği öne sürülürken, aksine her şey süt liman şeklinde ilerledi. Ve hatta adayların birbirleriyle olan nezaketi ise dikkatleri çekti.

İlk dakikadan son ana kadar hiç kimse bir diğerine sataşmadı, onu eleştirmedi. Herkes kendi doğrularını anlatmaya, projelerini tanıtmaya çalıştı.

Divan başkanlığını geçtiğimiz kongrede de aynı görevi üstlenen Avukat Emre Akçil yaptı. Akçil ve ekibin inanılmaz titiz tavırları zamanın verimli kullanılmadığı eleştirilerini beraberinde getirse de Emre Bey hiç tavizsiz yoluna tam gaz devam etti.

Uzun soluklu bir gece oldu. Uzun bir aranın ardından temayül bozuldu ve ilk olarak denetleme kurulunun sandıkları açıldı. Sandıklar açıldıkça işin rengi de belli oldu. Hayrettin Gülgüler başkanlı Emin Adanur denetleme seçimlerinde ipi göğüsledi.

Yönetim için de kafada bir algı oluştu. Ve sürpriz olmadı Hayrettin Gülgüler’in başkanlığındaki Emin Adanur Bursaspor’un yeni yönetimini ele aldı.

Dün de mazbata töreni aynı nezaket kuralları içerisinde gerçekleşti.

Artık Bursaspor için koşma zamanı…

Kapalı olan transfer tahtasının da açılmasının ardından Süper Lig’e çıkılması için roket ateşlenecek.

Bursaspor bu sezon ‘Emin’ adımlarla yoluna devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.