Hava Durumu

DİVAN-I HARP

Yazının Giriş Tarihi: 15.10.2021 16:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.10.2021 16:40

Bursaspor’u yakından takip edenler bilir, Yeşil Beyazlı camiada birlik ve beraberlik masalları anlatılır. Ancak unutulmaması gereken bir gerçek var ki, menfaatin başladığı noktada dirlik bozuluyor…

Büyük hedeflerin peşinde koşan Timsah’ın içinde bulunduğu zor durum ortamın daha fazla gerilmesine de neden oluyor.

Süper Lig marşları söylemesi gereken tribünler ikiye bölünmüş durumda… Ve aynı zamanda kulüp sadece birlik olacağı zamanda un ufak vaziyete gelmiş durumda.

‘Kaos yeni bitti derken’, son olarak Bursaspor’un İkinci Başkanı Emin Adanur ile Divan Başkanlık Kurulu karşı karşıya geldi.

Adanur’un açıklamalarından büyük üzüntü duyan Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder ve yönetimi konuya dair ilk kez konuştu.

Tartışmaların uzatılmasının bir anlam ifade etmediğini dile getiren Sakder, “3 yıldır bu ligdeyiz. Bizim artık dayanma gücümüz kalmadı. Bizim hak ettiğimiz yer Süper Lig. Doğru neyse biz bunun arkasından gitmek zorundayız. Biz divan olarak doğruları ortaya koymak zorundayız. Bursaspor için herkesle diyaloğa girmeye hazırım. Hep birlikte takımımızı iyi yerlere getirelim” ifadelerini kullandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Adanur arasındaki soğukluğa da değinen Galip Sakder, “Biz belediye başkanıyla da konuşacağız Bursaspor başkanıyla da. Biz dengedeyiz. Bu şehrin emniyet müdürü var, valisi var herkesi davet edip toplayabiliriz. Stadyum için belediye görüşmeye hazır. Destek olmak için bekliyorlar” açıklamasını yaptı.

Yine bir savaş ortamına sürüklendi Bursaspor…

Dilerim psikolojik de olsa bu Divan-ı Harp ortamı biter,

Tek kavgamız Bursapor’un Süper Lig’e çıkma yolu olur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.