Hava Durumu

‘EŞİN’ BENZERİN YOK

Yazının Giriş Tarihi: 19.12.2022 18:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.12.2022 18:40

Kızıyoruz, delleniyoruz ve öfkemizi kontrol etmekte gerçekten de zorlanıyoruz. Çünkü biz Bursasporluyuz… İyi olsun istiyoruz… Amatörde bile oynasa farklı kazansın yeniliyorsa da adam gibi oynayarak yenilsin istiyoruz. Ekonomik darboğaz var biliyoruz. Krizler içerisinde yüzülüyor onu da biliyoruz ancak sadece ve sadece Bursaspor’un başarısına odaklanmış almış başını gitsin istiyoruz.
Sudan çıkmış zamanlar yaşıyoruz nicelerdir. Sizler de öyle değil misiniz sanki?

Yeşil Beyazlılara kondurabiliyor musunuz bu liglerde bile yarışmacı takım olamayışını… Sadece bahaneler üretilerek gün geçirilen bir camia gibi.
Bursaspor bir yerde mutlaka kabuğunu kıracak arkadaş… Bu kalp bu canda attığı sürece azimle yazmaya ve çizmeye devam edeceğiz.
Seni yaşatacağız  Bursaspor’um… Hastayı kaybetmeyeceğiz ey y ahali, nice hekimler gelecek geçecek, konsültasyonlar geçecek… Ancak Bursaspor bu hayatta dimdik duracak.
İstemeyenlere inat daha da çok duracak…

İlk yarının son haftasında Eşin Group Nazilli Belediyespor’u ağırladı Timsah, Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda… Herkes bir ‘baskı’ beklerken, taraftarın da ilgisizliği sebebiyle çekingen başladı Bursaspor maça… Aslında ağabeyler de noksansız sahada görev alıyordu.
Sakatlıktan kurtulmuşlar şimdi aldıklarını verme zamanıydı. Hasan Ayaroğlu ile Kubilay Sönmez net şekilde mücadele etti ama Enver Cenk Şahin’deki düşüş yine devam etti. Bence devre arasında kendisiyle mutlaka oturup konuşulmalı.
Belki iddialı olacak ama olmuyorsa da her şeye rağmen vedalaşılmalı… Net pozisyonları dağlara taşlara vurmak da ne demek Allah aşkına? Sezon başındaki kaptana ulaşamıyoruz nicedir.
Genç futbolcu kardeşlerimizin emeklerine sağlık… Elbette bu saha içerisinde hata yapılacaksa onlar yapacak, öğrenecek ve kendilerini geliştirecek…
Bursaspor kötü oynadı ama oyunun belli bölümlerinde zayıf rakibine karşı net pozisyonları da cömertçe harcadı. Üzgünüm ama Berat Altındiş de bu takımın futbolcusu olmadığını her maç gösteriyor. Bu dar kadroda bile sırıtıyor. Bence ‘Berat’ını başka yerlerde aramalı…
İlk yarıda gelen etkisiz futbol ikinci yarıda da sürdü. Atanın kazanacağı bir maç olmaya evrildi mücadele…
Rakibin gelme şansı pek yoktu, Bursaspor ise sakatlıktan kurtulan Hasan Sabri Karaca’nın kaydettiği golle 3 puana uzandı…
Eşin Group Nazilli Belediyespor maçı 10 kişi tamamladı…
Şimdi işte bolca düşünüp icraata geçme zamanı,
‘Eşin’ benzerin yok Timsah, kim ne düşürse düşünsün…
Seni yalnız bırakan da nankör olsun!

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.