Hava Durumu

'HAKKIMI ASLA HELAL ETMİYORUM'

Yazının Giriş Tarihi: 09.04.2020 09:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.04.2020 09:49

Yalan ve iftiracılığı ile meşhur bu kişi, bir kez daha suçüstü yakalanmıştır. 

   Sert bir kayaya çarpıp boyunun ölçüsünü alan bu yalancı ve iftiracı Bahattin Sungur, bugüne kadar sahip olduğu makamı ve yetkiyi kullanarak, hasbi Milli Görüşçü kişileri kimbilir hangi yalan ve iftiralar ile sindirdi?   

   Geçmişte 40 yıl boyunca benzer ihanetleri, Erbakan hocamızın isminin arkasına saklanarak yapan Oğuzhan Asiltürk ve avanesi gibi, Bahattin Sungur ve avanesi de Dr. Fatih Erbakan'ın isminin arkasına saklanıp, "Yaptığım bütün işleri Dr. Fatih Erbakan'ın 'bilgisi, oluru ve emri' ile yaptım diyerek Fatih Erbakan'a olan sevgi ve bağlılığı zayıflatmak istemektedirler.   


   Milli Görüş liderinin en yakınında sütü bozuk hainlerin, geçmişte olduğu gibi bugün de eksik olmayacağının farkındayım. Hain de olsa 'belki ıslah olur' şefkatiyle sabır gösterilmesini de anlıyorum. 


   Yeniden Refah Partisi Bursa Yenişehir İlçe Teşkilatı'nın sade bir üyesiyim. Bu açıklamayı da sade bir üye sıfatıyla yapıyorum. 


   Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'a bizzat ilettiğim üzere; "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da nerede, ne zaman, nasıl olursa olsun, Efe ailesi sizin yanınızda olacaktır." 


   Şu bilinmelidir ki; Dr. Fatih Erbakan'ın yakınında 1 değil 1000 hain olsa da hepsi ile başa çıkacak inanca, liyakate, ferasete sahip bir yiğittir. Bu konuda en küçük bir endişem yoktur. 

   "Yaşanabilir ve Yeniden Büyük Türkiye, Yeni Bir Dünya"  onun liderliğinde kurulacaktır İNŞALLAH. 
   "Gözbebeğimiz Milli Görüş davası, liderimiz Fatih Erbakan, teşkilatlarımız zarar görmesin" diyerek, sessiz kalmış yüzlerce Milli Görüşçü; "Allah sizden razı olsun. Haksızlık karşısında susmadınız. Hissettiklerimize tercüman oldunuz" diyerek telefon ve mesaj ile görüşlerini bildirdiler. 
   Hasbi Genç Milli Görüşçüler'in hak ve hukukuna; 'mevki ve makamımı kaybederim' endişesi ile sahip çıkmayanlar,  bırakın Milli Görüşçü olmayı, 'adam' bile olamadıkları gibi hem dünyalarını hem de ahiretlerini büyük sıkıntıya sokarlar.  
   Kendi evlatlarının hak ve hukukuna sahip çıkamayanlar, 8 milyarlık insanlık alemine 'Adil Yeni Bir Dünya' sözünü veremezler. Orhan Efe olarak  varsa bir hakkım, bu tür kişilere hakkımı asla helal etmiyorum.
   Yalana ve iftiraya uğrayan Orhan Efe ve sahibi olduğu yayın organları ilgili Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın açıklaması aynen şöyle: (Açıklamanın video kaydını yayınladık ve onbinlerce kişi izledi. Kulağından engelli kardeşlerimiz ile yüreğinden ve beyninden engelli hainlerin de anlaması için yazılı olarak yayınlamayı görev bildik.)


   Dr. Fatih Erbakan: "Çok önemli, çok anlamlı, çok değerli bir sloganla ve sadece sloganla değil, aynı zamanda zihniyet ve yayın anlayışıyla "Hayra Motor  Şerre Fren" zihniyeti, sloganı ve yayın anlayışıyla yayın hayatını sürdüren  Yeni Marmara Gazetesi'nin  7. Kuruluş yıldönümünü tebrik ediyoruz ve en içten, en samimi bir şekilde başta Orhan Efe bey olmak üzere bütün çalışanlarını ve mensuplarını tebrik ediyoruz, kutluyoruz. Cenabı Allah, başta Orhan Efe bey olmak üzere, Yeni Marmara Medya Grubu'nun bütün kadrosuna, başarılarla ve hayırlarla dolu nice yıllara ulaşmayı nasip etsin. 7 seneden beri sürdürdükleri bu hayırlı hizmetlerinin daha da güçlü bir şekilde  devamını,  Cenabı Allah kendilerine nasip etsin. On Medya televizyon kanalı, Yeni Marmara Gazetesi; 'Bizim yaptığımız bu yayınlar  birilerinin hoşuna gitmezse endişesi taşımadan doğruyu, haklıyı, gerçeği her zaman ortaya koydular ve her zaman güçsüz de olsa haklının yanında yer alma düsturunu uyguladılar. Hiçbir maddi menfaat, kişisel çıkar gözetmeksizin ilkeli, dürüst ve cesur gazetecilik anlayışını, medyamızda hakim kıldılar. Bu özelliklere sahip olmak, bu çizgide yayın yapabilmek, bu cesareti göstermek, özellikle Türkiye'mizde çok da kolay bir iş değildir. Bundan dolayı başta Orhan Efe bey olmak üzere kendilerini ve bütün ekibini bir kez daha tebrik ediyoruz ve kutluyoruz. Yeni Marmara Medya Grubu Başkanı kıymetli dostumuz Orhan Efe beye, şahsında bu gecenin hazırlanmasında, organizasyonunda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ve bütün Yeni Marmara Medya mensuplarına bir kez daha teşekkürler ediyoruz."

 

Videoyu izlemek için tıklayın: https://youtu.be/xCWCNSSOV8U

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.