Hava Durumu

HATALAR İYİ ANALİZ EDİLMELİ

Yazının Giriş Tarihi: 08.11.2021 16:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.11.2021 16:25

Bursaspor kazanmaya devam ederken, bu kez aynı seriyi sürdüremedi.

Bu maçta rakibin üstünlüğünden çok yenilen gollerdeki hataların tekrar etmesi gösterilebilir.

Bu hatalar sona ermediği sürece Bursaspor’un başarısından söz edemeyiz.

Geçmiş maçlara oranla daha durağan bir futbol ortaya koyan Bursaspor’da bir de savunma hataları sonrası yenilen goller ortaya çıkınca mücadele gücü iyice kırıldı.

Rakibiyle birebir mücadelede beklenen oyunu ortaya bir türlü koyamadı.

İlerde Matavz’ın her zaman olduğu gibi yalnız kalması ve amaçsız futbolu karşısında rakibin savunması arasında adeta kayboldu gitti.

Kocaelispor kendi sahasında oynamasına rağmen Bursaspor’un uygulaması gereken oyun şeklini nedense Kocaelispor uyguladı ve golleri buldu.

Heleki  N.Zalazar’ın atılmasından sonra Bursaspor’da yıkım başladı. Bu yıkımda her pozisyonda Kutluhan Bilgiç ve yardımcıları önemli rol oynadılar. Sahada objektif olamadıkları için bazı pozisyonları es geçtiler…

Ardından gelen Benhur Keser ile gelen ikinci gol Bursaspor’da dengeleri bozarken, Kocaelispor’da morallerin düzelmesine sebep oldu.

Gollerden sonra rakibin yüklendiği pozisyonlarda topu alan Bursaspor hızlı hücum yaparak gol bulmak yerine yan toplar yaparak adeta rakibin ekmeğine yağ sürmüş oldular.

Namık Alaskarov’un penaltı golü ile az da olsa ortaya çıkan hareketlilik ne yazık ki uzun sürmedi.

Bu arada hakem Kutluhan Bilgiç’ten de bahsetmek gerekir. Maçta objektif davranmadığı, verilen kararlarda farklılıklar ortaya koyarak yardımcılarıyla beraber bir çok hatalar yaptığı izleyenler tarafından gözlendi.

Ancak Bursaspor’un mağlubiyeti bu hatalara bağlanmamalıdır. .

Yapılan oyuncu değişimleri takıma yeteri kadar katkı ve destek koyamadığı için Bursaspor çok önemli maçta en az bir beraberlik alması gerekirken mağlup olması büyük bir fırsatın kaçırıldığı sonucu ortaya çıkmış oldu.

Sonuç olarak Bursaspor bu maçı hatalar yaparak kaybetti. Önemli olan bundan sonra aynı hatalara çözüm bulunması ve bu hataların ortadan kaldırılması için çözüm aşamaları çok iyi analiz edilmeli ve uygulamaya konulmalıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.