Hava Durumu

İKİ CESUR GİRİŞİMCİ ÜBEYT IŞIK VE SELMA ARABACI

Yazının Giriş Tarihi: 23.04.2022 16:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.04.2022 16:04

Bursa’mızın gururu yerli bir firmanın daha olması şahsımı mutlu ettiği belirtmek isterim.

Dialog Türkiye kurucuları Übeyt IŞIK ve Selma ARABACI’yı ziyaret ettiğimde kendilerinde gördüğüm ekonomiye ciddi katkılar sağlayacak olmanın heyecanınve pozitif enerjiyehayran kaldım.

Bursa’mızda doğupTürkiye’ye açılan ve dahası dünya markası olma yolunda emin adımlar ile yürüyen dialog Türkiye’nin yolu hep açık olsun.

Dialog Türkiye 2017 yılında Bursa’dan dünyaya; adil kazanç, sürdürülebilir hizmet, yenilikçi bir gayrimenkul şirketi olma hedefi ile Übeyt IŞIK ve Selma ARABACI tarafından kurulmuştur.

Übeyt Işık ve Selma Arabacı öncülüğündeki Dialog  Eğitim Akademisi ile dünyaya örnek nitelikte bir eğitim sistemi ile markasını geleceğe taşımakta, uluslararası gelişim stratejisinin de temel taşı olan eğitim modeli ile her gayrimenkul danışmanını markanın güçlü bir temsilcisi haline getirerek, geleceklerini inşa etme fırsatı vermektedir.

Eğitim alanında akademinin başında Uludağ Üniversitesi Emlak Bölüm Başkanı Elif KARAKURT ile emlak sektöründe yeni bir bakış açışı getirdiklerigörünmektedir.

2017 yılında yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Bursa’mızın gözbebeği Dialog Türkiye “Mülkün Rafta Durmadığı Yer”sloganı ile yola çıkan 2 genç girişimcinin hedeflerini büyüterek başarılı çalışmalara imza atan Übety IŞIK ve Selma ARABACI ortakların ülke ekonomisi ve emlak sektöründe ilkleri yapmanın gururunu Bursa’mıza yaşatan arkadaşlara başarılar dilerim.

Franchise demek yerine bayileşerek özelikle Marmara bölgesinde doğup Türkiye ve Ortadoğu’ya açılan Dialog Türkiye adı uzun yıllar bahsedilecek görünüyor.

Emlak sektörüne yeni bir soluk kazandıran Übety  IŞIK ve Selma ARABACI’ya girişimleri ile ülkemizin ekonomisine sağladıkları katkı ve yerli sermayenin gücünü kanıtladıkları için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.