Hava Durumu

KARADAĞ'DA YENİLEN HURMALAR, BURSA'DA SİZİ TIRMALAR!

Yazının Giriş Tarihi: 28.02.2021 17:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.02.2021 17:55

ALİ AY, MESUT MESTEN, ERKAN KAMAT. SON 10 YILDA KAÇ LİRA VERGİ ÖDEDİNİZ?

     Köşemizin müdavimi ve müdavimi olmaya aday aziz okuyucularımız! Hepimizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, hürmetlerimi arz ediyorum.

     Eli öpülesi ninem ile pek kıymetli ve sevgili patronum Orhan Efe'nin korkusundan, Keles Kıranışıklar Köyü'ndeki dayımın yanında, zorunlu ikametim devam ediyor.  Patron Orhan Efe'nin talimatı ile (elektronik olan-olmayan) posta kutuma, gazete editörleri tarafından el konulmuş. Ayrıca gazetenin şahsıma verdiği cep telefonum iletişime kapatılmış. Kuşlarım ile irtibatım, son derece kısıtlı hale getirilmiş. Bu yüzden yeterince kulis bilgisi alıp, sizlere aktaramıyorum. Bütün bu zorluklara rağmen, posta güvercinlerim beni yalnız bırakmadılar ve kulis bilgilerini aktarmaya devam ettiler. Kuşlarım ülke içinde, posta güvercinlerim ise ülke dışında vazife başında.

POSTA GÜVERCİNLERİM, KARADAĞ'DAN BİLDİRİYOR!

     Doğusunda Arnavutluk ve Kosova, kuzeyinde Sırbistan, batısında Hırvatistan ve Bosna Hersek, güneyinde Adriyatik Denizi'nin bulunduğu, başkenti Podgorica olan Karabağ, Bursaspor Başkanı Sayın Erkan Kamat ve Bursaspor Genel Menajeri Sayın Adil Cenkçiler'i  büyük bir misafirperverlik ile ağırlıyor.   

Bursaspor Genel Menajeri Adil Cenkçiler

Bursaspor Başkanı Erkan Kamat

     Bursaspor'un tesislerinin ve stadyumun ödenmeyen 60 adet elektrik faturasının bedeli yaklaşık 3 milyon 750 bin Türk Lirası. Elektrik faturasını ödeyemediği için Limak Uludağ Elektrik A.Ş. tarafından tesisler ve stadyumun elektriklerin kesilme riski bulunan Bursaspor kulübümüzün çok kıymetli yöneticileri,  Karadağ'nın sıcak misafirperverliği ve yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalıp, Türkiye'ye dönemiyorlar. 15 Şubat 2021 tarihinde oynanan Bursaspor-Tuzlaspor  maçını da Karadağ'daki lüks otelde TRT'den izleyen kıymetli yöneticilerimiz, maçın 0-0 sonuçlanmasının ardından büyük stres yaşıyorlar.

     Bursaspor'un; Tuzlaspor'a Bursa'da puan kaybetmesi, elektriklerin her an kesilme riski bulunması, yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalınması, çok kıymetli yöneticilerimizi bunalıma sokuyor. Sayın Kamat ve Sayın Cenkçiler'in, stres atmak için yaklaşık 500 bin Türk Lirası harcadıkları iddia ediliyor Karadağ gecelerinde. Özel yaşama ve kişisel haklara saygı gereği, herhangi bir resim ve güvenlik kamera görüntüsü yayınlayamıyoruz.

     Sorularım son derece net. Kestane kebap, acele cevap.

     Ara transfer döneminin sona erdiği, borçlarından dolayı Bursaspor'un transfer yasağının sürdüğü bir zamanda,  Karadağ'da ne işiniz var?

     Karadağ'da harcadığınız paralar, kimin cebinden çıktı? 500 bin Türk Lirası'nı nereden buldunuz?

     Sizin şahsi maddi durumunuz için; 'Her ikisi de sinek sekizli gibi. Ceplerinde çay parası yok' şeklindeki iddialara ne cevap vereceksiniz?

     Elektrik parasını ödeyemeyen kulübün yöneticileri, stres atmak için 500 bin Türk Lirası harcar mı?

     Karadağ'da yediğiniz hurmaların, Bursa'da sizi tırmalayacağını hiç düşünmediniz mi?

 

ALİ AY, MESUT MESTEN, ERKAN KAMAT. SON 10 YILDA KAÇ LİRA VERGİ ÖDEDİNİZ?

     Bursaspor eski başkanlarından Ali Ay'ın kulüpten 117 milyon Türk Lirası, Mesut Mestan'ın 13 milyon Türk Lirası alacağı olduğu ve bunları tahsil etmek için Bursaspor'un gelirlerine temlik koydurdukları biliniyor. Henüz göreve yeni başlayan Erkan Kamat'ın bile "Ben de cebimden yaklaşık 5 milyon Türk Lirası harcadım" diye söylenmeye başladığı yakın çevresi tarafından dillendiriliyor.

Bursaspor Eski Başkanı Mesut Mestan

Bursaspor Eski Başkanı Ali Ay

     Yahu siz kimsiniz? Dudak uçaklatan bu rakamları, kayıtlara kendi alacağınız olarak geçirirken, herhangi bir usulsüzlük yaptınız mı?

     Alacaklı olduğunuzu söylediğiniz miktardaki parayı, siz hiç bir arada gördünüz mü?

     Son 10 yılda ne kadar vergi ödediniz?

     Size, lotodan, piyangodan büyük ikramiye mi çıktı?

     Mısır'da ya da bilemediğimiz bir ülkede, dedenizin dedesinden miras mı kaldı? 

     Sayın Ali Ay, Sayın Mesut Mestan, Sayın Erkan Kamat'ın kendileri ve 3. dereceye kadar kan ve sıhri yakınlarının gelir giderleri, Bursaspor'un tüm kayıtları, devletimizin ilgili kurumları tarafından incelemeye alınmalı ve yasalara, mevzuata aykırı bir durum tesbit edilmesi halinde gereği mutlaka yapılmalı.

     Süper Lig Şampiyonu olarak Türk Futbol Tarihi'ne altın harflerle geçen Şanlı Bursaspor'un, Osmanlı Payitahtı Bursa kamuoyunun vicdanı, hiç ama hiç rahat değil...

     Keles Kıranışıklar Köyü'ndeki dayımın evindeki zorunlu ikametgahımın sona ermesi için, eli öpülesi ninem ile pek sevgili ve kıymetli patronum Orhan Efe'nin bir an önce kızgınlıklarının geçmesi gerekiyor.  Bu konuda, ağzı dualı okuyucularımı bu hafta da göreve davet ediyorum.

     Her Pazartesi günü, Yeni Marmara Gazetesi'ne beklerim efendim.

Bursalı Kuşçubaşı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.