Hava Durumu

KAZANAMIYORSAN, KAYBETMEYECEKSİN

Yazının Giriş Tarihi: 24.02.2020 16:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.02.2020 16:34

Aslında Eskişehirspor maçı bu duruma en canlı örnek iken, son noktadaki vuruşlar ile savunma alanı içinde gerekli önlemler alınamayınca rakipler puan almaya devam ediyor.

Rakipler ceza alanın da yapılması gereken savunmayı en üst noktada yerine getirirken, nedense Bursaspor aynı savunma anlayışını bir türlü ortaya koyamıyor.

Başarıya giden yolda “Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin”

Rakiplerimiz bu oyun anlayışını ortaya koyarken Bursaspor geçmişte çok beraberlik aldığı için herhalde bu hakkını kullanmış demek ki ya galibiyet, ya da mağlubiyet olarak maçları tamamlaması kendisine faydası olmadığı gibi rakibine de 3 puan ikram ederek, zirve yolunda rakiplerinin önünü açar duruma geldiler.

İlk yarının golsüz kapanması başarı gibi görülse de Rakip BB Erzurum’un gol sesleri geliyordu. Kaleye atılan şutlar, kalecinin kurtardığı toplar dikkate alındığında tehlike çanları çalıyordu.

Bu oyun anlayışı şunu gösteriyordu. Rakip BB Erzurumspor mücadelesini sürdürürken her an gol bulmayı hedefliyordu. Tüm bu oyunların sonucunda atılan şutları ya Çağlar kurtarıyordu ya da beceriksizlik sonrası auta gidiyordu.

Ya Bursaspor ne yaptı!

Bursaspor son vuruşlarda her zaman olduğu gibi zayıf kalırken, rakip, topu çalarak şut atılmasını önledi. Hücum da ise Bursaspor savunma hatalarını çok iyi değerlendirerek amacına ulaştı.

Kısaca Bursaspor da hata değil, hatalar zinciri devam etti. Hücumdan savunmaya kadar her noktada oluşan hatalar Bursaspor’un puan kaybetmesine neden olurken klasik bir açıklama olan önümüzdeki maçlara bakacağız diyerek rakiplerin puan kaybetmesine bakmak eksikliğin bir belirtisidir. 

Dileriz, Altay maçında bu hatalar ortaya çıkmaz…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.