Hava Durumu

NE ZAMAN SEVİNECEĞİZ!

Yazının Giriş Tarihi: 26.12.2021 16:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.12.2021 16:42

Yeni Teknik Direktör Tamer Tuna ile bir arayış içinde olan Bursaspor, ligte zor günlerden geçerken, rakibine oranla daha iyi olmasına rağmen galibiyete ulaşamadı.

Bundan sonra ne olur bilinmez ama takıma yapılacak birkaç nokta transfer ile umutlarını yukarılara taşımak isteyecektir.

Futbol her zaman beklenti ve umut oyunudur. 

Futbolda Hakem düdük çalmadam maç başlamadığı gibi yine hakem bitiş düdüğünü çalmadan maçın bitmeyeceğini bilmeyen yoktur.

O nedenle; Ligin ikinci yarısında yapılacak önemli nokta transferler ile Bursaspor, umutlarını mutlaka gerçekleştirmek için mücadele yoluna devam etmelidir.

Yoksa ilk yarıda olduğu gibi amaçsız bir futbol ve beklentiden uzak bir oyun anlayışı devam ederse, Bursaspor bu sezon lige havlu atmış olacaktır… 

Oynanan Menemen maçında Alaskarov ile en az üç, Akolatse ile net bir pozisyon bulan Bursaspor beceriksizliğin kurbanı oldu.

Tame Tuna ile çıkış yakalamak için iyi bir mücadele veren Bursaspor da eksik olan sadece goldü.

O golde Menemen maçında ortaya çıkmadı. Çıkmayınca maç başladığı gibi 0-0 tamamlanarak Menemen sahasında oynadığı maçta bir puana sevinen taraf oldu.

Orta alanda bile ileriyi düşünmek yerine topu tekrar savunmaya gönderince oynanan futbol, rakibin işine yaradığı da bilinen bir gerçektir.

Maçın geneline baktığımız zaman ortaya konulan futbol önceki maçlara oranla farklı bir görüntü çizdi.

Bir çok gol pozisyonuna girmelerine rağmen ne yazık ki kötü vuruşlar yapılarak atılan şutlar ya direklerde patladı, ya da kaleci tarafından kurtarılırken bazıları ise kuşları avlamak için yapıldı her halde.

 Bu kadar pozisyon sonrası gol atılmaması her halde Teknik Direktörün işi olmaması gerekir. Artık bu hareketlere bir çeki düzen verilmelidir.

Bu kadar maç kaybeden bir takım ne zaman maç kazanacakta, bu taraftarlar ve Bursasporu sevenler sevinecek…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.