Hava Durumu

PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

Yazının Giriş Tarihi: 20.02.2021 16:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.02.2021 16:25

Hiçbir zaman Kürt halkının savunucusu olmamıştır, aksine Kürt Türk ayrımı yapmadan, yaşlı, çocuk, kadın ayrımı yapmadan birçok insanı katletmişlerdir. Kürt milliyetçiliğini sadece kılıf olarak kullanmaktadırlar. Nitekim PKK elebaşı, barış çağrıları yaptığı sırada dağdaki PKK başları buna hiç yanaşmadılar. Barışmak ve halkların kardeşliğini temin etmek hiç işlerine gelmez çünkü yegane kaynakları Kürt halkının duygularını sömürmektir.

PKK ayrıca din düşmanı bir örgüttür. Hele elebaşlarının nerede ise tamamı ve onları alenen destekleyen HDP’nin de yöneticilerinin dinle diyanetle pek ilgileri yoktur. Oysa ülkemizde yaşayan Kürtlerin nerede ise tamamı Müslüman ve dindardır. Dinlerine sıkı sıkıya bağlıdırlar.

HDP ise PKK tarafından kurulmuş legal görünümlü siyasal bir örgüttür. PKK’nın siyasi koludur. Hiçbir zaman kendi bağımsız iradesi ile hareket etmez. Dağ’daki elebaşlara sormadan evden dışarı bile çıkmazlar, çıkamazlar. HDP bir umut, bazıları tarafından samimi bulundu bir dönem. Hatta şimdi hapiste olan Selahattin Demirtaş’ta cumhurbaşkanlığına aday olduğu dönemlerdi. O dönem kendi başına hareket eder gibi göründü ancak sonradan gerçekler ortaya çıkınca kendi partileri bile eski oylarını alamadı. Çünkü samimi olmadıkları gayet net bir şekilde anlaşıldı.

PKK silahlı eylemler yapıyor ve eylemlerde kimlerin öleceğini umursamıyor. Canlı bombalar kullanıyor, sivil yerleşim alanları hedef alınıyor. Geçmişte Kürt aileler hatta kürt köyleri topyekün PKK tarafından taranıyordu. Hedef tamamen sivil insanlardı. Sonradan milliyetçilik kılıfı ile ara sıra askerlerimizi hedef seçtiler.

PKK aynı zamanda yabancı devletlerin ve istihbaratların maşalığını da yapmaktadır. Hangi ülke para verirse o ülkeye hizmet etmektedirler. Bazen ABD, bazen Rusya, bazen Avrupa Ülkeleri sırası ile PKK’yı kullanmışlardır. Günümüzde ise birçok ülke tarafından alenen destekleniyor. Özellikle ABD ile yaptıkları işbirliği ile ABD onlara başka bir isim vererek, silah ve mühimmat yardımını defalarca yapmıştır. Fransa aynı şekilde alenen destek vermiştir, silah vermiştir ve üst düzey ziyaretler yapmıştır. Avrupa Birliği ise ABD’nin onlara verdiği yeni isim ile aynı şekilde PKK’ya kol kanat germektedir.

Oysa PKK bir kez daha göstermiştir ki o bir terör örgütüdür. Yıllarca önce zorla alıkoyduğu asker ve sivil vatandaşları GARA’da bir mağarada başlarında silahla ateş ederek öldürmüştür. İşte PKK böyle bir örgüttür ve bunu sürekli göstermektedir. Ama bazıları hala inanmak istemiyor…

 

Elveda…

2018 yılında Yeni Marmara Gazetesi’nde başladığım yazı/makale yolcuğuna üzülerek ara vermek durumundayım. İşlerin artan yoğunluğu ve gerekse belirlediğim yeni hedeflerime biraz daha zaman ayırmam gerekiyordu. Bu durum boş zamanlarımın az olmasına ve bu az zamanı da yeni hedeflerim için çalışmaya ayırma zorunluluğu doğurmuştur. Bu vesile ile başta beni gazete ile tanıştıran ve yazı yolculuğuna başlamama vesile olan Ufuk Abime teşekkür ediyorum. Peşi sıra gazetesinde bize bu imkanı veren Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Orhan Bey’e ve değerli ekibine de teşekkür ediyorum. Ayrıca gazetemizde yazan ve çizen gazetenin değerli yazar kadrosuna da teşekkür ediyorum ve hepsine şimdilik elveda diyorum. Gelecek neyi getirir bilemeyiz, şimdilik hoşçakalın…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.