Hava Durumu

PLAN YAPILARAK KAZANILAN MAÇ

Yazının Giriş Tarihi: 27.06.2020 17:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.06.2020 17:10

Hele ki erken gelen gol takımın moral kondisyonunu yükseltirken hataların da ortaya çıkmasına neden olur. Galibiyetin verdiği güven bu durumu ortaya çıkarır. Bursaspor bu sakıncalı durumu daha ilk dakikalardan itibaren yaşamaya başladı. Diara’nın hatasını ortadan kaldıran Anıl, o müdahaleyi yapmasıydı bu gün belki başka şeyler yazabilirdik. Aynı şekilde Çağların dikkatli oluşu ve pozisyonları iyi takip etmesi ile oluşan bu sakıncalı durumu ortadan kaldıran isimlerdi.

Diğer yandan fiziği ile rakipleri üzerinde üstünlük sağlayan Kubilay Kanatsızkuş, nedense bir adım ileriye gidemiyor.  Kendisi hücum futbolu içinde mücadele etmesi gerekirken rakiplerine faul yapmasına bir anlam veremiyoruz. Her pozisyonda topları alıp gitmesi gereken Kubilay’ın, biraz daha hareketlenmesi ve topla oynaması kendisini yıldız yapacaktır.

Adanaspor karşısında daha baskıcı bir oyun ortaya koyan Bursaspor, Adanaspor’un oyun planlarını alt üst etti diyebiliriz. Ancak maçın son bölümlerine doğru takımın yorgunluğu ve bazı pozisyonlarda zayıf kaldığını da söylemeden geçmemek gerekir.

Burak Kapacak’ın hızlı futbolu ve varyasyonlarıyla rakibini zora sokan oyunu karşısında üstünlüğünü sürdürdü. Bu çalışmasını bir de yaptığı orta ile gol atılmasını sağlayan anlayışı bundan sonraki maçlarda da devam etmelidir. Aynı şekilde pozisyon takibi yapan Tayfun Bingöl’ün de golü bulması Bursaspor un dönüşü olarak düşünülmelidir.

Önümüzdeki Giresunspor maçı Bursaspor un Adanaspor ile oynadığı oyunun bir provası olacaktır. Galibiyet Bursaspor un kaderini ve geleceğini belirleyecektir.

Kolay değil bir sezonda üç Teknik Direktörle çalışmak, bir takımın mental olarak çökmesine neden olur. Mental olarak çöken bir takımda fizik kondisyonunu ve Moral Kondisyonunu zirvede tutması zordur. İşte takımın çöküşü de burada başlamıştır.

Umarız bu çöküş İrfan Buz ile sona erer ve Bursaspor arzuladığı hedefi yakalar ve Süperlig teki yerini alır.  

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.