Hava Durumu

TİMSAH’TA İŞLERİN İYİ GİTTİĞİNE ‘EMİN’İZ

Yazının Giriş Tarihi: 06.08.2021 17:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.08.2021 17:00

Bursaspor hiç olmadığı kadar büyük bir motivasyonla çalışmalarını sürdürüyor. Yaşanan gelişmeler ışığında camia umutlandı.

Dile kolay yaklaşık 356 gün sonra Bursaspor yeniden transferler yapmaya başladı. Bu heyecanı bile taşımak Yeşil Beyazlıların unuttuğu şeylerin yeniden hatırlanmasına fırsat sağladı.

Bursaspor üzerindeki ölü toprağı kalkıyor. Artık imzalar atıldı ve transfer tahtası açıldı. Destek bekliyorlar, haklı olarak ve büyük bir ihtiyaç içindeler.

Ekip lideri Emin Adanur önderliğinde, ‘geliyoruz’ sloganıyla yürüyorlar. “Ayağa Kalk Bursa” diyorlar ve hatta herkesi de ayağa kaldırmaya başladılar.

Bursaspor’u yürekten sevenler az çok demeden destek vermeye başladı ve hatta herkes sosyal medyadan ‘ölü taklidi’ yapmadığını göstermek için yoğun bir uğraş içerisinde.

 

Tamamen yenilenme sürecinde Bursaspor… Formasından tozluğuna ve stadyumuna kadar adımlar atmaya çalışıyor Timsah… 

Ayağa kalkması için omuz vermek gerekiyor. Yeni transferler Özlüce’de boy gösterirken, Süper Lig’de forma giymiş isimlerle de yoğun bir mesai var.

Ekip lideri Emin Adanur’un en büyük bakış açısı ekonomik anlamda kulübü zarara uğratmamak. Çünkü deyim uygunsa annesinden emdiği süt burnundan gelirken, ensesinde de boza pişiyor Adanur’un…

Herkesi memnun etme kaygısına da düşünce mental anlamda da yorgun düşüyor Emin Adanur… Yardım şart hanımlar beyler… Süper Lig’e yeniden umutlanmak için en kısa zamanda katkı koymak gerekiyor.

Yeniden sahalara dönmeye hazırlanan taraftar için güçlü bir kadro oluşturmak zorunda Bursaspor. Başka şansı yok Süper Lig’e çıkmak dışında Bursaspor’un…

Bu şehirden aldıklarını, şimdi geri verme zamanı geldi de çattı. Ayağa Kalk Bursa, önce sen buna inan ki, sahadakiler moralle yoğrulsun…

Timsah’ta işlerin iyi gittiğine ‘Emin’iz ancak saha sonuçları ne gösterir ona bakacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.