Hava Durumu

ÜÇ TEKNİK DİREKTÖR, SONUÇ YİNE SIFIR!

Yazının Giriş Tarihi: 29.08.2021 15:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.08.2021 15:02

Üç maç, Üç Teknik Direktör olunca futbolcuların kafası epey karışmış olacak ki ne yapacağı konusunda tereddütler vardı.

90 dakika boyunca gerek mücadele ve gerekse oyun anlamında en etkili takım Eyüp spordu.

Bursaspor ise her zaman oynadığı savunmada kısa paslar yaparak çok riskli bir oyun ortaya koymaya çalıştı ve bu oyunun sonucunu kalesinde gördüğü 2 golle görmüş oldu.

Önce Çapan’ın attığı topu seyreden Emirhan’ın hatasını değerlendiren Timur Temeltaş ve oyuna katkı koymak için giren Pa Dibba ile gol böyle atılır dercesine adeta bir ders verdi.

 Atılan bu iki gol karşısında Bursaspor kendi seyircisi ve taraftarları arasında oyun bitse de gitsek havasına büründü.

Maç bitmeden başlayan protestolar bir takım taraftarına yakışmayan davranışlardır. Aykut ve Emirhan’ın her top alışında yükselen sesler hiçte hoş değildi.

Üç maçta üç teknik Direktör değiştirirsen bunun nedenini sorgulamak gerekir. Bir yerlerde hatalar var ki Teknik Direktörler değişimi yapıldı.

Kanatlarda oynayan Onur Atasayar ve Ufuk Budak’ın kanat bindirmelerinde zayıf kalması, Çapan ve Aykut’un savunmada ki pas trafiği, Orta alanda Emirhan, Burak Altıparmak ve Bruno’nun baskıdan kurtulamaması topu hücum hattına taşıyamadı.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen hücumda yakalanan toplar cömertçe harcanınca Bursaspor’un başarısını beklemekte hayal oldu.

Takımın kapasitesinin arttırılması için yapılan transferler ve gençlerin birlikteliği sağlanmamış olacak ki ortaya bu oyun çıkmaya başladı.

Lige verilecek ara umarız Bursaspor’un takım olma ruhunu ortaya çıkarır yoksa bu kadar transfer, bu kadar emek ve harcanan paralar Bursaspor hanesine borç olarak yazılır.

Sonuç olarak bu Bursaspor beklentilere bu oyunu ile cevap veremez.

 Savunmada al gülüm ver gülüm pasları devam ederse, ileride oynayan oyuncular rakiplerin arkasında gölgelerinde top beklerlerse, kaptırdığı topu dahi almak için mücadele etmiyorsa bu takımdan da bir olmayacağı kesindir.

Maç öncesi yazdığım yazıda da bu maçın önemli olduğunu kaybedilmesi demek zirveden biraz daha uzaklaşmak demektir dedik ve aynısı oldu.

Bundan sonra Fatih Tekkenin işinin de zor olduğunu belirtmek isterim. Sabır gösterilmezse gelecek maçları kazanmakta hayal olur.

Şimdi herkes toplanacak ve biz nerelerde hatalar yapıyoruz diyerek öz eleştiri yapacaklar ve sonucu elde edecek oyunu nasıl ortaya koyabiliriz diyerek şapkalarını önüne koyacaklar…

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.