Hava Durumu

UNUTULMAYACAK BİR SENE ‘2020’

Yazının Giriş Tarihi: 01.01.2021 17:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.01.2021 17:19

Ülkemiz ve milletimiz bakımından çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2020 yılını geride bırakıyor, yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2021 yılına giriyoruz.

* 2020 yılı ülkemize ve dünyamıza kalıcı hasarlar bıraktığı her kesim tarafından hissedildiğini bilmekteyiz.

* Yeni bir yılla girdiğimiz bu günlerde tek temennimizin 2021’in sağlık ve huzurlu bir sene olması.

* Özellikle kendi mesleğimiz icra ettiğim gayrimenkul sektörünün 2021 yılında ülkemizin ekonomisine katacağı katkının daha fazla olması ile beraber bazı alışkanlıklardan 2021 yılında vazgeçmesini umut ediyorum.

* Yeni yılda tüm vatandaşlarımızın artık gayrimenkul alım satımı yaparken Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi olan firmaları tercih ederek, ülke ekonomisine ve kayıt dışı ile mücadelemize destek olmasını temenni ederim.

* Zor bir yılı geride bırakmanın mutluluğu ve burukluğu ile merhaba demeye bile korktuğumuz yeni bir yılın nasıl geçeceği korkusu içinde bekleyip göreceğiz.

* Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2021 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.

* Bu duygularla bir kez daha 2021 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum.

* Kalın sağlıcakla…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.