Hava Durumu

YİNE BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Yazının Giriş Tarihi: 29.08.2021 14:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.08.2021 14:55

Umut dolu yepyeni bir sezonun kapısını araladı Bursaspor. Transfer tahtası açılmış, yeni isimleri kadrosuna katmış bir Timsah, taraftarının da desteğini arkasına alarak gövde gösterisi yapıyordu.

İyi takımlar arasında kendisine yer bularak Süper Lig’e yükselme yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyordu. Beklentiler yüksek, yönetim ise oldukça stres dolu ve heyecanlıydı.

Futbol çok garip oyun. Kağıt üstünde ne yazarsa yazsın, skorboardda yazan sonuçla puan durumunda yer alıyorsunuz. Yani sizin karneniz bu puan çerçevesinde değerlendiriliyor.

Eyüpspor karşısına da büyük umutlar ve mutlak 3 puan parolasıyla çıktı Timsah. İlk 12 dakika geride kaldığında Bursaspor rakip yarı sahaya topu taşımakta güçlük çekerken, orta sahada fazla top kaybı yapıyordu. Ayrıca rakibin baskılı futboluna cevap veremiyordu.

17’nci dakikada Onur Atasayar’ın sol kanattan pasıyla hareketlenen Ofosi ile atak geliştiren Timsah’ın kaleye gidemiyordu.

En etkili atak 27’nci dakikada yaşandı. Bursaspor’un organize gelişen atağında dar alanda yapılan paslaşmalar neticesinde verkaça girdiği Namık’tan pası alan Batuhan Kör topu boş filelere gönderirken yardımcı hakemin kaldırdığı ofsayt bayrağı nedeniyle ağlara giden meşin yuvarlak gol değeri taşımadı.

34’ncü dakikada Bursaspor’da ilk oyuncu değişikliği yaşandı. Ofosu yerini Ozan Sol’a bıraktı. Alman oyuncunun sakatlık yaşadığı belirtildi. İtirazsız kenara gelmesi homurdanmaların önünü kesti.

 

Bursaspor’un 43’te sağ kanattan geliştirdiği atakta Namık ile Bruno işbirliğinin ardından Namık’ın ortasında Eyüpspor kalecisi Emrullah topu kontrol etti. Bu dakikalarda yalandan da olsa bir baskı oluşsa da golsüz eşitlikle soyunma odasına gidildi.

 

İkinci yarıya hızlı başladı Timsah.48’de Bursaspor çok net bir gol fırsatından yararlanamadı. Sağ kanatta topla buluşan Batuhan’ın pasıyla ceza sahasına hareketlenen Namık’ın vuruşu az farkla yandan auta gitti.

66’da ani gelişen Eyüpspor atağında topla buluşan Timur Temeltaş ceza sahası içinden düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı. Arka arkaya gelişen ataklar, orta sahada yapılan top hataları, Eyüpspor’un akınlarına yanıt verememek seyircinin de sabrını taşırdı.

Başta Emirhan olmak üzere yeni oyuncular ıslıklanarak tepki gördü. 86’da Dibba maçın skorunu tayin eden golü atınca stadyumda tepki sesleri iyiden iyiye arttı.

Takımın en büyük handikabı topu ileri götürecek, üçüncü bölgeye taşıyacak insan sayısının azlığı… Yeni teknik adam Fatih Tekke’nin performansı da merak konusu olacak. Genç teknik adam için iyi bir kariyer fırsatı olabilir Yeşil Beyazlılar. Umudumuz o yönde…

Aksini düşünmek bile istemiyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.