Hava Durumu

YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Yazının Giriş Tarihi: 20.07.2020 16:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.07.2020 16:34

İkinci yol ise çok profesyonel futbolcu almaktan ziyade bu işi başaracak amatör ruhla mücadele eden ruha sahip futbolcuları bir araya getirerek başarılı olmak ikinci yoldur.

Diğer bir yol ise tüm taraftar gruplarının desteği ile iyi ve kötü günde birlikte olan bir ruhla mücadele eden ve birlikteliği her yönüyle sağlamış bir takımla mücadele etmek bu başarıda en büyük etkendir.

Tüm bu oluşumlardan sonra futbolcuların ruhunu okuyacak ve her durumda onları motive edecek ne büyüklük taslayan, nede ayaklar altına alınacak bir teknik direktör ile çalışmak olmamalıdır.

Tabi ki bu oluşumların yanında en önemlisi ve en etkili olanı iyi bir yönetim ve gerektiğinde Bursaspor sevdalılarını birleştiren bir yapıya sahip Başkan ve yönetimi oluşturamazsanız başarıyı yakalamak hayalden öteye gidemez. Sadece teknik direktör değiştirip durursunuz. Çünkü futbolcuya bir söz geçiremezsiniz.

Birinci olan Hatayspor ve BB Erzurumspor şampiyonluklarını ilan ederken hiçbir takımın etkisinde kalmadan, başarılarına başarı kattılar ve mutlu sona ulaştılar. Her iki takımı da tebrik etmek gerekir.

Bursaspor, Hatay maçında ise takım sahaya çıkarken bu sonucu baştan kabullenmiş olacak ki oyuncuların birçoğunu Bursa’da bırakmıştır. Bursasporlu oyuncular jest yapalım derken futboldan da uzaklaşmaları üzüntü verici bir durum. Taktik olarak düşünülmüş olabilir ama başarıyı yakalamak, ancak futbolcuların mücadelesi ile kazanılır. Sahada gezen oyuncular ile değil…

Bursaspor gençlerine baktığımız zaman hepsi birer havaya girmiş adeta transferi düşünen futbolcular gibi mücadeleyi kafalarından silmişler, sakatlanmamak için sahada yer alıyorlar. Böyle oyuncularla başarı yakalanmaz. Atılan gollere bir bakın, kimler gol atıyor topu kimler taşıyor gençlerin durumu ortaya çıkıyor. Bu taraftarları artık oyalamayın çıkın adam gibi oyun oynayın da tüm Bursa sizi takdir etsin ve alkışlasın. Tüm bunlar yetmezmiş gibi hala umut dağıtmaya devam ediyorsunuz. Siz ancak kendinizi kandırırsınız. Maçlar sahada oynanır ve sahada kazanılır. Bırakın bu lobi işlerini. Bu beklentiler sizi başarısızlığa sürükler. Bir takım çıkacak sizin için diğer takımı yenecek sen de aradan çıkıp başarılı oldum diyeceksin. Artık bunu yemezler. Sen sahaya çıkacaksın rakibini yeneceksin ben buna başarı derim. Yoksa leyleğin ömrü lak lak yaparak nasıl geçiyorsa, sende konuşarak umutları bir sonraki maçlara bırakmakla bu işlere çözüm bulamazsın!

Artık bu final maçlarına geldik. Önce kendi sahanda Adana Demirspor’u gol yemeden yeneceksin ve avantajı kendi sahanda kazanarak dış sahaya avantajlı bir şekilde gideceksin.  Çıkacak aslanlar gibi mücadele ederek, final maçını da kazanarak şampiyon olacaksın ki tüm Bursa kenti sizi takdir edecek ve gururla her zaman yanında olmaya devam edecektir. Yolunuz açık olsun…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.