Hava Durumu

SGK sözleşmeli personel alımı

SGK sözleşmeli personel başvuru. Personel alımı başvuru şartları nedir?

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2023 02:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2023 02:48
Kaynak: FATMA ÖZTÜRK
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
SGK sözleşmeli personel alımı

KPSS 2023/6 tercih kılavuzuyla SGK sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru şartları ve nasıl yapılacağı açıklandı

SGK kendi bünyesinde çalıştırmak üzere personel alımı yapacak. Ortaöğretim, önlisans ve lisans için tercihler başladı. Peki tercihler nasıl yapılacak?

2023 KPSS tercih kılavuzunu ÖSYM açıkladı. SGK kendi bünyesinde çalıştırmak üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu ve tercih kılavuzu açıklandı. Ortaöğretim için bulaşıkçı, aşçı, temizlik görevlisi ve şoför, Önlisans için güvenlik ve koruma personeli ve büro personeli, lisans için büro personeli taşra ve merkez olmak üzere çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacaktır. Tercihler nasıl yapılacak haberimizin devamında...

2023 KPSS tercihleri nasıl yapılacak?

ÖSYM’nin resmi web sitesi üzerinden 5 ve 11 Ekim tarihlerinde başvurular yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen kişiler TC kimlik numarası ile beraber şifre girerek sayfaya giriş yapabilirler. Ardından tercih kılavuzunu kontrol ettikten sonra başvurularını gerçekleştirebilirler.

Ortaöğretim için alınacak personellere açılan kadrolar

SGK kendi bünyesinde çalıştırmak üzere alacağı ortaöğretim alanında personeller için açılan kadrolar şu şekilde; elektrik elektronik, temizlik görevlisi, şoför, aşçı ve  bulaşıkçı gibi kadrolar açılmıştır.

Önlisans için alınacak personellere açılan kadrolar

SGK kendi bünyesinde çalıştırmak üzere önlisans için alım yapacağı personellere açılan kadrolar şu şekilde; koruma ve güvenlik personelleri ve büro personeli gibi kadrolar açılmıştır.

Lisans için alınacak personellere açılan kadrolar

Bu grup için açılan kadro büro personeli. Her bölüm için ayrı ayrı aranan şartlara uygun kişiler başvurularını yapabilirler.

HABER:FATMA ÖZTÜRK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.