Hava Durumu

Bebeğini Sakinleştirirken Kontrolden Çıkarak 2 Çocuğa Çarptı: 4 Yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, yolcu koltuğundaki pusette ağlayan 1 aylık bebeği Leyla'yı sakinleştirmeye çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Emran D. (29), yolun karşısına geçmeye çalışan 2 çocuğa çarptı. Kazada, 2 çocuk ile otomobildeki anne ve bebeği yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 15:16
Kaynak: NURCAN ŞENER
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Bebeğini Sakinleştirirken Kontrolden Çıkarak 2 Çocuğa Çarptı: 4 Yaralı

Kaza, saat 18.00 sıralarında Baykoca Mahallesi Yeni İnegöl Caddesi'nde meydana geldi. Baykoca Mahallesi'nden ilçe merkezine seyir halinde olan Emran D. (29) yönetimindeki 10 AHZ 994 plakalı otomobilin ön koltuğundaki pusette bulunan sürücünün 1 aylık bebeği Leyla D. ağlamaya başladı. Bebeğini sakinleştirmek için yolcu koltuğuna eğilen Emran D.'nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan Emirhan İ. (11) ve Alperen S.'ye (15) çarptı. Çarpışmanın ardından yola savrulan Emirhan İ. ile Alperen S. düşerken, kontrolü kaybeden otomobil aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada, minik Leyla ve anne Emran D. ile Emirhan İ. ve Alperen S. yaralandı.

Kazayı gören çevredekiler, yaralılara yardım etmek için hemen harekete geçti ve durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.