Hava Durumu

Behiye E.'yi Öldüren Katil Cezaevinde İntihar Etti, Olayın Detayları Ortaya Çıktı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 24 Ocak tarihinde yaşanan dehşet verici olay, Suriye uyruklu Levend Macu (30) tarafından gerçekleştirilen cinayet ve intihar haberiyle sarsıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 15:07
Kaynak: HANDAN EFE
Behiye E.'yi Öldüren Katil Cezaevinde İntihar Etti, Olayın Detayları Ortaya Çıktı

 Levend Macu, demir kapısının camını kırarak girdiği müstakil evde 12 yaşındaki Behiye E.'yi öldürdü ve annesi Suzan E.'yi ağır yaraladıktan sonra tutuklanmıştı. Ancak, yaşanan bu dehşet verici olayın ardından dün cezaevinde yaşamına son verdiği bildirildi.

Olay, 24 Ocak günü saat 10.30 sıralarında Karabağlar ilçesi Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 3973/1 Sokak'ta meydana geldi. Levend Macu, evin demir kapısının camını kırarak içeri girdi ve evde bulunan Suzan E.'yi (34) yüz ve kolundan toplam 7 bıçak darbesiyle ağır yaraladı. Daha da dehşet verici olanı ise, Macu'nun aynı bıçakla 12 yaşındaki Behiye E.'yi de boğazından ve göğsünden yaralayarak kaçmasıydı.

Komşuların gürültüleri duyması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı anne-kız, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, 12 yaşındaki Behiye E. ne yazık ki hayatını kaybetti. Şüpheli Levend Macu, olaydan 1 gün sonra yakalanarak tutuklandı.

Ancak, cezaevindeki tutukluluğu sırasında Levend Macu, yaşamına son verdi. Macu'nun cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Diğer yandan, Suzan E.'nin tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Behiye E.'ye Allah'tan rahmet, Suzan E.'ye ise acil şifalar dileriz.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.