Hava Durumu

Bursa'da Çocuklar Belediye Başkanı Oldu: Koltuk Devri Şenlikle Kutlandı!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu renkli bir etkinliğe sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 21:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 21:59
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
Bursa'da Çocuklar Belediye Başkanı Oldu: Koltuk Devri Şenlikle Kutlandı!

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 23 Nisan vesilesiyle görevini çocuklara devretti. Davutkadı Mahallesi'nde gerçekleşen etkinlikte, çocuklar sevinçle belediye başkanlığı koltuğuna oturarak kısa bir süreliğine yönetimi devraldı.

Görevi devralan çocuklar, heyecanla koltukta poz verirken, etkinlikte çeşitli gösteriler düzenlendi. Renkli balonlar, bayraklar ve çocukların coşkulu tezahüratlarıyla bezenen etkinlikte, çocuklara çeşitli hediyeler de dağıtıldı.

Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bu anlamlı gün vesilesiyle yaptığı açıklamada, çocukların geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak, onların sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Yılmaz, çocuklara sundukları hizmetlerin ve projelerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Çocukların keyifli vakit geçirdiği etkinlik, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. Görevi devralan çocuklar, Yıldırım Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip etme fırsatı buldukları bu özel günü unutamayacakları bir anı olarak kalplerine yazdılar.

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.