Hava Durumu

Cem Garipoğlu'nun Otopsi Görüntüleri Yayınlandı!

Münevver Karabulut Davasında Yeni Gelişme!

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 13:45
Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK
Cem Garipoğlu'nun Otopsi Görüntüleri Yayınlandı!

Münevver Karabulut'un katili olarak bilinen ve 2014 yılında cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri, 10 yıl aradan sonra kamuoyu ile paylaşıldı. Garipoğlu'nun mezarının açılmasına yönelik soruşturma kapsamında, İstanbul Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan otopside çekilen fotoğraflar ve videolar ortaya çıktı. Görüntülerde Garipoğlu'nun yüzü net bir şekilde görülürken, ellerindeki morarmalar dikkat çekti.

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, Garipoğlu'nun babası Mehmet Nida Garipoğlu'nun talebi üzerine "fethi kabir" ve "DNA eşleştirmesi" yapılması planlanıyor. Bu talepler, Garipoğlu'nun ölümüne yönelik şüpheleri yeniden gündeme getirdi.

Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, mezarın açılması ve cesedin Garipoğlu'na ait olup olmadığının tespiti için başvuruda bulundu. Ailenin talebi, eğer mezardaki beden Garipoğlu'na ait değilse, otopsiyi yapanlar, cinayet soruşturmasını yürüten yetkililer ve yargı sürecinde yer alanlar hakkında kamu davası açılmasını içeriyor.

Münevver Karabulut, 2009 yılında vahşice öldürülmüş ve cesedi İstanbul Etiler'de bir çöp konteynerinde bulunmuştu. Cem Garipoğlu, 2011 yılında cinayeti işlediği gerekçesiyle 24 yıl hapis cezasına çarptırılmış ve cezasını çektiği Silivri Cezaevi'nde 2014 yılında hayatına son vermişti. Bu yeni gelişmelerle birlikte, davanın seyri ve kamuoyunun tepkisi merak konusu olmaya devam ediyor.

Kaynak: ELİF KUŞ BEŞİK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.