Hava Durumu

Damat, düğün töreninde ihaneti ifşa etti!

İsmi açıklanmayan bir çiftin düğünü ihanet sebebiyle bir anda bambaşka bir noktaya gitti. Damat davetlilerin önünde eşini ifşa ederek gelin ve sağdıcın arasındaki ilişkiye ait görüntüleri misafirlere paylaştı. O anlar TikTok'ta paylaşılınca kısa sürede dikkat çekmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Damat, düğün töreninde ihaneti ifşa etti!

TikTok'ta paylaşılan bir düğün hikayesi kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Damat kendisini adatan sevgilisi ve en yakın arkadaşından düğün konuşması sırasında yasak aşkı ifşa ederek intikam aldı.

Damat ikilinin ihanetini öğrendikten sonra nişanlısını terk etmek yerine özel günde onları arkadaşlarına ve ailelerine ifşa etmeye karar verdi. Wales Online'ın haberine göre ilginç düğün hikayesi The Unfiltered Bride sunucusu Georgia'dan geldi ve kısa sürede TikTok'un popüler paylaşımları arasında girdi.

ÖNCE ZARFLARI DAĞITTI

Mynet'in haberine göre, düğünün güzel bir şekilde devam ettiğini ifade eden Georgia, kutlama yemeği sırasında konuşma sırasının damada gelmesiyle birlikte davetlilere zarflar dağıtıldı. Zarfların içinden ise gelin ve sağdıcın yasak aşkını ispat eden görüntüler çıktı. Damat konuşmasını ise, "Evet gelin ve damat bir ilişki içinde. O yüzden şimdi gidiyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.