Hava Durumu

Eşi Kapıyı Geç Açınca Arkadaşını Bıçakladı

Yaşanan olay, kıskançlık krizinin nasıl tehlikeli sonuçlara yol açabileceğini gözler önüne serdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 22:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 22:54
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
Eşi Kapıyı Geç Açınca Arkadaşını Bıçakladı

Adana'da 27 yaşındaki Suriye uyruklu Ahmed el-Melhem, eşi S.Ç.'nin evin kapısını geç açmasından şüphelenerek evi aradı. Mutfakta, eşinin daha önce görüşmemesini istediği arkadaşı 25 yaşındaki Memduh S.'yi mutfak tezgahının altında saklanırken buldu.

Olay, 22 Nisan'da Seyhan ilçesi Gülpınar Mahallesi'ndeki bir müstakil evde meydana geldi. El-Melhem, eşinin kapıyı açmasının gecikmesinden şüphelendiği için odaları aramaya başladı. Mutfağa girdiğinde, Memduh S.'yi tezgahın altında gizlenirken buldu ve çılgına döndü. Eşinin üzerinde sadece bir tişört olduğunu ve iç çamaşırlarının olmadığını gören El-Melhem, öfkeyle Memduh S.'yi ekmek bıçağı ile bacak ve kalçasından yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, yaralı Memduh S.'yi hastaneye kaldırdı. Memduh S.'nin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Ahmed el-Melhem ise olay yerinde bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı ve sonrasında tutuklandı.

Ahmed el-Melhem, polis ifadesinde, eşi ve Memduh S.'nin sürekli telefonda konuştuklarını ve ikisini de daha önce görüşmemeleri konusunda uyardığını söyledi. El-Melhem, "Eşimden ve ailemden uzak durmasını söylemiştim. Kapı çalındıktan 10 dakika sonra açıldı. Memduh'u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım" dedi.

Bu olay, kişisel ilişkilerdeki güven sorunlarının nasıl şiddet eylemlerine dönüşebileceğinin trajik bir örneği olarak kayıtlara geçti.

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.