Hava Durumu

Genç Anne, Silahlı Çatışmanın Kurbanı Oldu

Kız kaçırma iddiası sebebiyle çıkan silahlı çatışmada, Ada Nur Uzuner yanında 3 yaşındaki oğlu varken hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 15:04
Kaynak: FERHAT ŞAHİN
Genç Anne, Silahlı Çatışmanın Kurbanı Oldu

İstanbul, Eyüpsultan'da, bir kız kaçırma iddiası sebebiyle çıkan silahlı çatışmada, 19 yaşındaki Ada Nur Uzuner yanında 3 yaşındaki oğlu varken hayatını kaybetti. Olay, İslambey Mahallesi'nde gece yarısı yaşandı. Ada, eniştesi Mert Satarım'ın aracında oğluyla birlikteyken, Satarım'ın arkadaşları tarafından durduruldu ve bir kadını kurtarmak için yapılan baskına katılmaları istendi. Baskın sırasında bir şüphelinin panikle ateş açması sonucu Ada Nur Uzuner vurularak öldürüldü.

Kardeşi Sedef Uzuner, olay yerinde Ada'nın başında 3 yaşındaki yeğeniyle bir saat boyunca beklediğini ve "Anne ölme" diye feryat ettiğini aktardı. Ada'nın cenazesi, Gaziosmanpaşa Yenidoğan Camii'nde kılınan namazın ardından Yayla Mezarlığı'na defnedildi. Polis, saldırıyla ilgili şüphelileri bulmak için geniş çaplı bir soruşturma yürütüyor. Ailenin ve Ada'nın oğlunun yaşadığı bu büyük acı, toplumda büyük üzüntü yarattı ve adalet taleplerini güçlendirdi.

Kaynak: FERHAT ŞAHİN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.