Hava Durumu

İntihar Eden İlçe Başkanı Serhat Sözer'in Son Mesajı Ortaya Çıktı!

MHP İl Başkan Yardımcısı ve Alaplı eski İlçe Başkanı Serhat Sözer'in intihar etmesi bölgede şok etkisi yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 17:30
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
İntihar Eden İlçe Başkanı Serhat Sözer'in Son Mesajı Ortaya Çıktı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde MHP İl Başkan Yardımcısı ve Alaplı eski İlçe Başkanı Serhat Sözer'in intihar etmesi bölgede şok etkisi yarattı. 43 yaşındaki Sözer, kendisine ait fındık bahçesinde bulunan bir ağaca iple asılı halde bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından Sözer'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Kendisini asarak yaşamına son veren Sözer'in neden böyle bir karar aldığı ise kamuoyunda merak konusu oldu.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Serhat Sözer'in daha önce mobilya ve beyaz eşya işiyle uğraştığı ancak ekonomik sıkıntılar nedeniyle dükkanını kapattığı öğrenildi. Emlak ve oto alım satım işleriyle geçimini sağlamaya çalışan Sözer'in borçlarının biriktiği ve bu durumun bunalıma girmesine neden olduğu tahmin ediliyor.

Bugün doğum günü olduğu öğrenilen Serhat Sözer'in intiharının ardından, cenazesi Alaplı Merkez Camii'nde kılınan namazın ardından Tepeköy aile kabristanlığına defnedildi. Cenazeye, bölgedeki siyasi temsilcilerin yanı sıra ailesi ve yakınları büyük bir üzüntüyle katıldı.

Sözer’in son mesajı şöyle: “Olağanüstü şartlarda oluşan ve Kurtuluş Savaşımızın mucizevi mücadelesine yön veren kararların alındığı çatı olan TBMM’nin kuruluş gününü çocuklara adayan Büyük Önder Atatürk, vatanımızın bağımsızlığı uğruna verilen kutsal mücadelenin nesilden nesile aktarılması suretiyle sürekli hafızalarda tutulmasının önemine vurgu yapmıştır. Türk milletinin asil geleceği, bugünün çocukları, yarının büyükleri olacak olan çocuklarımızdır. Bizlere düşen görev ise çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakmak için çaba harcamak olacaktır. Çocuklarımızın ülkemizin geleceğini ileriye taşıyacağına olan inancımız ve güvenimiz tamdır. Bizler eğitime öncelik vererek çocuklarımızın bilinçli birer birey olarak topluma kazandırmayı hedeflemeliyiz. Bu vesile ile Ülkemize bağımsızlığı, milli egemenliği getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Aziz milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, saygı ve sevgiler sunuyorum.”

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.