Hava Durumu

Korkunç Cinayet: Eski Eş ve Barışmaya Çalışan Çifti Bıçaklayarak Öldürdü

İki yıl önce ayrıldığı eşi Emine Sungurlu ve onun yeni eşi Fatih Sungurlu ile sokakta karşılaştıktan sonra çıkan tartışma kanlı bitti.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 13:24
Kaynak: ENGİN ÖZKONUK
Korkunç Cinayet: Eski Eş ve Barışmaya Çalışan Çifti Bıçaklayarak Öldürdü

Çorum'un İskilip ilçesinde yaşanan trajik bir olay, gece yarısı Helvacı Sokak'ı kana buladı. Murat Ç., iki yıl önce ayrıldığı eşi Emine Sungurlu ve onun yeni eşi Fatih Sungurlu ile sokakta karşılaştıktan sonra çıkan tartışma kanlı bitti. Fatih Sungurlu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, Ulaştepe Mahallesi'nde gece saatlerinde gerçekleşti. Çevreden gelen sesleri duyarak araya girmek isteyen Ramazan Balaban ve Şerife Balaban çifti de Murat Ç.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Şerife Balaban, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ramazan Balaban ise ağır yaralı olarak Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Murat Ç., daha önce de aynı gün akşam saatlerinde Sungurlu çifti ile tartışmış ve çiftin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alınmıştı. Ancak ifade işlemlerinin ardından serbest bırakılan Murat Ç., birkaç saat sonra bu korkunç cinayetleri işledi.

Polis ekipleri, cinayet sonrası kaçan Murat Ç.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emine Sungurlu'nun ise olaydan sağ salim kurtulduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Bu vahşi olay, toplumda büyük bir yankı uyandırdı ve güvenlik tedbirlerinin artırılması yönünde çağrılara neden oldu.

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.