Hava Durumu

Muğla'da Gelinini Öldüren ve Cesedini Yakan Kayınpeder Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezasına Çarptırıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen dehşet verici bir cinayetin ardından, kayınpeder Kamil Öğüt ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 12:07
Kaynak: İSMAİL KEMAL KEMANKAŞ
Muğla'da Gelinini Öldüren ve Cesedini Yakan Kayınpeder Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezasına Çarptırıldı

 Olay, 25 Nisan tarihinde Atlıdere Mahallesi'nde gerçekleşti.

Kamil Öğüt, evin bahçesindeki ahırda bulunan gelini Hatice Öğüt'ü av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Ardından gelininin cesedini samanla kaplayıp benzinle ateşe vererek yakmaya çalıştı. Ancak olayın sesleri üzerine bölgeye gelen komşular, çıkan yangını söndürdü.

Kamil Öğüt, suç aletiyle olay yerinden kaçarak yaklaşık 2 kilometre ileride ormanlık alanda jandarma tarafından yakalandı.

Duruşma sırasında sanık Kamil Öğüt, daha önce olduğu gibi hasta olduğunu, olay günüyle ilgili konuşmak istemediğini ve olayı hatırlamadığını ifade etti.

Mahkeme heyeti, Kamil Öğüt'ü canavarca hisle adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Ayrıca, 'konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan da 6 ay hapis cezası verildi.

Öldürülen Hatice Öğüt'ün akrabaları, Kamil Öğüt'e mahkeme salonunda tepki göstererek, "Hapiste sen de öl, çürüyüp gidersin inşallah." gibi sözler sarf etti. Bunun üzerine mahkeme salonundan çıkarıldılar.

Kaynak: FERHAT ŞAHİN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.