Hava Durumu

Saplantılı olduğu kadına dehşeti yaşattı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir kadın sokak ortasında kendisine saplantılı olduğu iddia edilen kişi tarafından tabanca ile vuruldu. Vücuduna 4 kurşun isabet eden kadın ağır yaralanırken şüphelinin kaçtığı ara sokakta vatandaşlarla konuştuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Saplantılı olduğu kadına dehşeti yaşattı

Bugün saat 11.30 sıralarında Güzeller Mahallesi Bağdar Caddesi'nde meydana gelen olayda N.K. isimli kadın, cadde üzerinde karşılaştığı ve kendisine saplantılı olduğu iddia edilen E.K. tarafından tabanca ile vuruldu. 4 el ateş edilen N.K. kanlar içinde kalırken şüpheli olay yerinden kaçtı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Vatandaşlar ise N.K.'nın yardımına koştu. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan N.K., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından ara sokaklara kaçan E.K. ise yakalanarak gözaltına alındı. N.K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

OLAYIN ARDINDAN VATANDAŞLARLA KONUŞTU

Öte yandan, şüphelinin olayın ardından kaçtığı ara sokakta vatandaşlarla konuştuğu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.