Hava Durumu

Servis şoförünü başından vurdu, polise giderek teslim oldu

 Servis Şoförüne Silahlı Saldırı: Şoför Hayatını Kaybetti, Zanlı Teslim Oldu

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 19:59
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 19:59
Kaynak: İHA
Servis şoförünü başından vurdu, polise giderek teslim oldu

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, servis otobüsü şoförü Yılmaz Sınırkan, bir fabrikanın servis otobüsünde meydana gelen korkunç bir olayda hayatını kaybetti. 48 yaşındaki Sınırkan, servis otobüsünün ön sol lastiğin jant kapağını takmak üzereyken, ani bir saldırıya uğradı. Saldırı, Yeniyalı Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde, tamirci dükkanının önünde gerçekleşti. Saldırganın, koşar adım yaklaşıp Sınırkan’ı başından vurduğu ve olay yerinden hızla uzaklaştığı bildirildi. Sınırkan, kanlar içinde yere yığılırken, çevredeki fabrika işçileri derhal 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralı Sınırkan'a ilk müdahaleyi yaparak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen Sınırkan kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bu trajik olayın ardından, olayı gerçekleştirdiği belirlenen şahıs Ş.A., en yakın polis merkezine giderek kendini teslim etti. Olayın ardındaki motivasyon ve detaylar henüz netlik kazanmazken, polis olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Soruşturma Süreci:

Polis, olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Saldırının neden gerçekleştiği, saldırganın motivasyonu ve olayın tüm detayları üzerinde duruluyor. Şüpheli Ş.A.'nın teslim olması soruşturmayı kolaylaştırırken, olayın arkasındaki sebeplerin aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.