Hava Durumu

Silahların Konuştuğu Kavgada Kanlı Nokta!

Alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada, silahlar konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 19:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 19:35
Kaynak: İHA
Silahların Konuştuğu Kavgada Kanlı Nokta!

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşanan ve alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada, silahlar konuştu. Olayda 6'sı tabanca, 4'ü bıçak, 3'ü darp ve 1'i cam kesmesi olmak üzere toplam 14 kişi yaralandı. Polis, olaya karışan 18 şüpheliyi gözaltına aldı.

Taraflar arasında yaşanan tartışma bir anda büyüyerek kavgaya dönüştü. İşletmenin eski sahibi ve yeni sahipleri arasındaki anlaşmazlık, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü. Polisin olay yerine müdahalesiyle gözaltına alınan 18 şüpheli arasında, olayda kullanılan silahlar da bulundu.

Görgü tanıklarından birinin ifadesine göre, olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığı düşünülüyor. Kavganın iç mekanda gerçekleştiği ve 6-7 kişinin yaralı olarak götürüldüğü hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

Olayın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerinde, silahların konuştuğu çatışma anları ve tarafların birbirlerine eşya fırlatması yer alıyor. Polisin müdahalesiyle olayın yatıştırıldığı ancak soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.