Hava Durumu

Skandal görüntüler! Damat 9 gelin 8 yaşında

Çocuklar koruma altına alınırken anne ve babaları da göz altına alındı. Çocukların düğünün ise 15 gün sonra olduğu da ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2023 13:15
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Skandal görüntüler! Damat 9 gelin 8 yaşında

HABER / NURCAN ŞENER

Kızıltepe ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde iki çocuk için aile arasında düzenlenen nişanda çocuklara yüzük takılarak, kurdele kesildi. Sosyal medyaya düşen görüntülerin ardından nişanın büyükanne ve büyükbabanın isteği üzerine yapıldığı öne sürüldü. Tepkiler üzerine çocuklar koruma altına alındı.

Çocuklar koruma altına

Skandal görüntülerle ilgili Mardin Valiliğinden açıklama geldi ve iki çocuğunda koruma altına alındığını açıkladı. Açıklamalar ise şu şekilde; “ Kızıltepe ilçesinde gerçekleşen ve sosyal medya ile bazı basın yayın organlarında yer alan ‘ küçük yaşta iki çocuğun nişanı ‘ ile ilgili çıkar haberler ve paylaşımlarla; Valiliğimiz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü işbirliği içinde konunun araştırılması için talimat verildi. Adı geçen iki çocuk için geçici tedbir kararı alınıp, çocuklar koruma altına alındı. Bu konu ile ilgili başlatılan idari ve adli soruşturma devam ediyor. Kamuoyuna saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.