Hava Durumu

Balıkesir'de Trafik Kazası Sonucu Bir Aile Yok Oldu

Meydana Gelen Kaza, Üç Can Aldı

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 19:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 19:25
Kaynak: HANDAN EFE
Balıkesir'de Trafik Kazası Sonucu Bir Aile Yok Oldu

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde, aynı aileden üç kişi, yaşanan feci bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Ali Rıza Kamalak yönetimindeki otomobil, Hotaşlar Mahallesi mevkisinde bir TIR ile çarpıştı. Kazanın şiddetiyle otomobil kullanılamaz hale geldi.

Kaza yerinde, Kamalak'ın eşi Kevser ve oğlu Yiğit Asaf Kamalak olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan baba Ali Rıza Kamalak ise hemen Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası anne ve oğlunun cenazeleri, incelemelerin ardından aynı hastanenin morguna gönderildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı ve TIR sürücüsü M.A. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Ali Rıza Kamalak'ın, Balıkesir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Jandarma Uzman Çavuş olarak görev yaptığı ve ailenin cenazelerinin memleketleri Kahramanmaraş'ta toprağa verileceği öğrenildi.

Bu tür kazalar, trafik güvenliği konusundaki hassasiyetin ve alınması gereken önlemlerin ne kadar hayati olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Her bir trafik kazası, sadece rakamlardan ibaret olmayıp, geride bıraktığı yas ve yıkımla toplumun her kesimini etkilemekte.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.