Hava Durumu

Başkan Yılmaz, "Sen kimsin ya, şehrin şımarık çocuğu" ifadeleriyle hedef aldı.

Başkan Yılmaz, CHP'li Ahmet Akın'a Sert Eleştiriler Yöneltti

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 19:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2024 19:46
Kaynak: İHA
Başkan Yılmaz, "Sen kimsin ya, şehrin şımarık çocuğu" ifadeleriyle hedef aldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, CHP'li aday Ahmet Akın'a sert eleştirilerde bulundu. Başkan Yılmaz, "Sen kimsin ya, şehrin şımarık çocuğu" ifadeleriyle Akın'ı hedef aldı.

Başkan Yılmaz, Karesi-Altıeylül Muhtarlar Buluşması’nda yaptığı konuşmada Ahmet Akın'a seslenerek, "Balıkesir’i, bilmiyorsun. Gaza gelmene gerek yok. İftira atmana gerek yok. Ankara’da abdest alıyorsun DEM’leniyorsun, İzmir’e geliyorsun laikleşiyorsun, Balıkesir’e geliyorsun Kuvayı Millileşiyorsun" dedi.

Başkan Yılmaz, Ahmet Akın'ın vaat ettiği işleri zaten hayata geçirdiklerini belirterek, "Tanımıyorsun Balıkesir’i, bilmiyorsun. Gaza gelmene gerek yok. İftira atmana gerek yok. Çıksın, sen seçmeni salak mı zannediyorsun? Balıkesir’in halkı gidip, durup dururken bir şeye mi verecek? Kendine niye güvenmiyorsun, sen CHP’nin adayısın. CHP logosunu görünce senin ismine mi o insanlar oy veriyor? Öyle mi zannediyorsun? Bu ego ne? Şehrin şımarık çocuğu" şeklinde sert ifadeler kullandı.

Ahmet Akın'ın adaylık sürecine ilişkin de konuşan Başkan Yılmaz, "Arkadaş sen çakma bakansın, Ahmet Akın denen arkadaş Balyalı’ymış, duyuyoruz. Bizim çıkardığımızı nereden biliyorsun? Siyasi ahlaksızlık yapıldı diyorsun. Belki bunu senin milletvekilin çıkardı. Sanki Büyükşehir Belediyesi’nin işi gücü yok, Ahmet Akın çıkarıyor, çok korkuyorsun. Sen kimsin ya? Biz senden niye korkalım. Emeğimiz var, emeğimiz, emeğimiz var. Biz niye korkalım, zaten önümüz yüzde 47,9 almış bizim. Bir de onun üstüne ben 5 yıl hizmet vermişim. Pandemisinde, depreminde bu şehri temsil etmişim. Eksiğimiz yok, gediğimiz yok, kimseye yamuğumuz yok, hilemi yok, hurdamız yok" şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz'ın bu sert eleştirileri, Ahmet Akın'ın bağımsız adaylık süreciyle ilgili tartışmaları kızıştırdı. Ahmet Akın'ın adaylık süreci ve bu eleştirilere ilişkin kamuoyu yakından takip ediyor. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.