Hava Durumu

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Bandırma’da İftar Programına Katıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir'deki ziyaretlerine son olarak Bandırma'da katıldığı iftar programıyla devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 23:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 23:32
Kaynak: İHA
İçişleri Bakanı Yerlikaya, Bandırma’da İftar Programına Katıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir ziyaretleri kapsamında, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına katıldı. Bandırma’daki iftar programında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları yer aldı.

Bakan Yerlikaya, iftarın ardından yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvenliği ve huzuru için çaba gösterdiklerini belirterek terörle mücadeledeki kararlılığını vurguladı. Terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadeledeki kararlılıklarını dile getiren Bakan Yerlikaya, halkın güvenliği ve ülkenin huzuru için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Ayrıca, iftar programında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz ve Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan için destek istedi.

Bakan Yerlikaya'nın iftar programındaki konuşması, bölgedeki güvenlik ve huzurun sağlanması adına yapılan çalışmalara vurgu yapmasıyla dikkat çekti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.