Hava Durumu

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Yatırımları Basınla Paylaştı

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, parti yöneticileri, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında, Bursa’ya kazandırdıkları ve kazandırmayı planladıkları projeleri kamuoyu ile paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2025 20:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2025 20:36
Muhabir: ENGİN ÖZKONUK
AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Yatırımları Basınla Paylaştı

“Devletimizin gücü, AK Parti belediyeciliğinin vizyonu ile Bursa’mıza hizmet yolculuğumuzu sürdürüyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Gürkan, Bursa’nın gelişimi için yapılan yatırımlara vurgu yaptı. Toplantıda, şehirdeki altyapı, ulaşım ve sosyal projeler gibi pek çok önemli konuda atılan adımlar anlatıldı. Ayrıca, gelecekte yapılacak projelerle ilgili de bilgi verildi.

Gürkan, “Her hizmette milletimizin duası, her projede Bursamızın geleceği var” diyerek, AK Parti'nin her projeye ve hizmete halkın ihtiyaçlarına göre şekil verdiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, “eser ve hizmet siyaseti” anlayışıyla çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Gürkan, “Bizler, Bursa’nın her köşesine eşit hizmet götürmek için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Basın toplantısına katılan milletvekilleri ve belediye başkanları da projelere ilişkin açıklamalarda bulunarak, Bursa için önemli yatırımların devam edeceğini belirtti. Başkan Gürkan, basın mensuplarına teşekkür ederek, toplantıyı sonlandırdı.

Kaynak: ENGİN ÖZKONUK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.