Hava Durumu

AK PARTİ GEMLİK’TE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

  Ak Parti Gemlik İlçe Başkanlığına atanan Tevfik Yılmaz, yönetim kurulu üyelerini belirledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 11:20
Kaynak: Seçiniz
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
AK PARTİ GEMLİK’TE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

HABER / NURCAN ŞENER

 Görev dağılımının önümüzdeki günlerde yapılacağı Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatının yeni dönem yönetim kurulu üyeliklerinde eski belediye meclis üyeleri Ümmühan Yıldız ve  Ersin Kahraman’da yer aldı. Tevfik Yılmaz Başkanlığındaki Ak Parti Gemlik İlçe Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu.

Ahmet Acar, Avni Alparslan Ağır, Beradiye Kara, Busenur Sarıkaya Avcıoğlu, Cahit Biten, Cemal Er, Cevat Yazıcı, Enes Arslan, Enes Topçu, Erdal Karakaş; Erdal Okumuş, Erkan Şen, Ersin Kahraman, Filiz Mercimekoğlu, Gökhan Şen, İbrahim Akcan, İbrahim Ercan, Kerim Bayoğlu, Mehmet Bilgiç, Melike Subaşı Demir, Muharrem Karslı, Ömer Şengel, Sevgi Demir, Şeyma Baki, Ümmühan Yıldız, Yalçın Kurt, Yasemin Bayraktar ve Yusuf Yılmaz. Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlığında ise değişim olmadı. Aynur Beki Kadın Kolları Başkanlığını yürütmeyi sürdürecek. Gençlik kolları Başkanlığını da Musa Sağır yönetimi devam ettirecek.

   Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz, kaliteli, genç ve dinamik bir ekip oluşturduklarını vurgulayarak, yerel seçimlere bu kadro ile iddialı olarak hazırlandıklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.