Hava Durumu

Başkan Deviren, Çarşı Deresi’ndeki Temizlik Çalışmalarını İnceledi

Gemlik’te Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Çarşı Deresi'ndeki temizlik çalışmalarını inceledi ve esnafla görüştü. Daha temiz bir çevre için çalışmalara devam edileceğini belirtti. Vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2025 21:29
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2025 21:29
Muhabir: MUSTAFA MURAT KIRANKABEŞ
Başkan Deviren, Çarşı Deresi’ndeki Temizlik Çalışmalarını İnceledi

Gemlik’te çevre düzenleme ve temizlik çalışmaları sürüyor. Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, belediye ekipleri tarafından Çarşı Deresi’nde yürütülen temizlik çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Deviren, incelemelerinin ardından bölgede bulunan esnafla da bir araya geldi. Esnafın görüş ve taleplerini dinleyen Başkan Deviren, daha temiz ve yaşanabilir bir çevre için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.

Çalışmalara ilişkin açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, “Çarşı Deresi’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını yerinde inceledik, çevre esnafımızı ziyaret ederek görüşlerini dinledik. Daha temiz ve yaşanabilir bir çevre için özveriyle çalışan ekiplerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar ise yürütülen temizlik çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek belediye ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: MUSTAFA MURAT KIRANKABEŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.