Hava Durumu

Bursa'da 88 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şüpheli, Evdeki Bazanın Altında Yakalandı

Bursa'da, yaklaşık 88 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli, polisin dikkatli çalışması sonucu evde ki bazanın altında gizlenirken kıskıvrak yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 18:20
Kaynak: İHA
Bursa'da 88 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şüpheli, Evdeki Bazanın Altında Yakalandı

Bursa'da, yaklaşık 88 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli, polisin dikkatli çalışması sonucu evde ki bazanın altında gizlenirken kıskıvrak yakalandı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri, aranan kişilerin yakalanması amacıyla organize ettikleri operasyonda, "bina içinde muhafaza karşılığında kayıtlı eşya hakkında kayıt yaptırmak" ve "herkesin girebileceği bir yerde saklanmakla birlikte kilitlenme "Suçlardan aranan YCS isimli şahsı yakaladı.

Şüpheli YCS'nin, Tuz Pazarı ve Mimarsinan Mahallesi'nde meydana gelen iş yerinden çıkarma olaylarının da şüpheli olduğu ortaya çıktı. Aynı operasyon kapsamında, "hükümlü ve tutuklunun kaçması" ve "uyuşturucu madde ticareti yapma" suçlarından aranan RK ile M.İ. İsimsiz kişiler da yakalandı. Emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri devam ediyor.

Bu olay, Bursa polisinin suç ve suçlularla mücadelesindeki kararlılığını ve performansını bir kez daha gösterdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.