Hava Durumu

Bursa'da Bu Yollar Pazar Günü Trafiğe Kapatılacak!

Bursa'da Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Nedeniyle Yollar Kapatılacak!

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 22:35
Kaynak: HANDAN EFE
Bursa'da Bu Yollar Pazar Günü Trafiğe Kapatılacak!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Osmangazi Tarihi Kent Koşusu sebebiyle, şehirde bazı yolların kapatılacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, koşunun saat 10.30'da başlayacağı ve Saltanat Kapı'dan başlayarak Pınarbaşı Parkı'nda son bulacağı belirtildi.

Saat 10.00'dan itibaren başlayacak olan yol kapatmaları, Çakırhamam kavşağından başlayarak, Temiz Cadde, Saltanat Kapı, Hasta Yurdu Caddesi, Kaplıca Caddesi, 2. Murat Caddesi, Hamzabey Caddesi, Çekirge Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi, Kükürtlü Caddesi, Dr. Rüştü Burlu Caddesi, Stadyum Caddesi, Altıparmak Caddesi, Haşim İşcan Caddesi, Ali Ferruh Yücel Caddesi, Gökdere Bulvarı, Irgandı Köprüsü, Cemal Nadir Caddesi, Atatürk Caddesi, Kazım Baykal Caddesi, Ortapazar Caddesi, Kavaklı Caddesi, Kaleboyu Caddesi, Güranlı Sokak arasına kadar olan güzergahı kapsayacak.

Etkinliğin bitiş saati olan 13.30'a kadar sürecek olan bu yol kapatmaları, araç trafiğine geçici olarak kısıtlama getirecek. Sürücülerin alternatif güzergahları tercih etmeleri ve etkinlik süresince trafik kurallarına uymaları önemle belirtildi.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.