Hava Durumu

Bursa'da Hesap Kavgası: Sandalyeler Havada Uçuştu, Mahalle Şaşkına Döndü!

"Esnaf Arasında Çıkan Hesap Anlaşmazlığı Kanlı Bitti

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 16:46
Kaynak: BÜŞRA ÇAKIR ADALI
Bursa'da Hesap Kavgası: Sandalyeler Havada Uçuştu, Mahalle Şaşkına Döndü!

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde, bir iş yerinde hesap yüzünden başlayan tartışma büyük bir kavgaya dönüştü. İddialara göre, esnaf ile müşteri arasında çıkan hesap anlaşmazlığı kısa sürede kavgaya evrildi ve müşterinin yakınlarının da olaya dahil olmasıyla ortalık karıştı.

Olay, saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Müşterinin yakınlarından biri, esnafa sandalye fırlatarak saldırdı. Kavga esnasında sandalye ve sopaların kullanıldığı belirtiliyor. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, tarafları ayırmak için müdahalede bulundu.

Polis müdahalesi sonrasında taraflar ayrılsa da, iki esnaf aldıkları darbeler sonucu yaralandı. Yaralı esnaflar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kavgaya karışan kişiler hakkında işlem yapılacağı bildirildi. Bu tür olaylar, mahalle sakinleri arasında endişe yaratırken, yetkililer vatandaşları sakin olmaya ve benzer anlaşmazlıklarda yasal yollara başvurmaya çağırdı.

Kaynak: BÜŞRA ÇAKIR ADALI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.