Hava Durumu

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN YENİ SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, beraberindeki Bursa İl Yönetimi ve Alperen Ocakları temsilcileri ile birlikte, seçilen belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 21:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 21:21
Kaynak: FERHAT ŞAHİN
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ’NDEN  YENİ SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı liderliğindeki heyet, seçilen belediye başkanlarını ziyaret etmek üzere Bursa'da ziyaretlere başladı. Heyet, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Alfatlı, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, 'Seçilen belediye başkanları ve tüm seçilenleri tebrik ediyoruz. Biz de Bursa ilimizde tüm belediye başkanlarımızı ziyaret edeceğiz. Büyük Birlik Partisi olarak Cumhur İttifakı içinde yer alıyoruz. Ancak tüm belediye başkanlarımızın vatandaşlarımızın lehine olan uygulamalarında yanlarında olacağız. Vatandaşlarımızın aleyhine olan tüm konularda ve kararlarda da gerekli uyarıları yapacağız. Bizim temennimiz tüm belediyelerimizde daha iyi hizmet yarışı olsun.' dedi.

Ziyaretler çiçek takdimiyle sona erdi.

Kaynak: FERHAT ŞAHİN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.