Hava Durumu

DSP ADAYI ERKAN CEBECİ: “GEMLİK’İ TURİZMDE BİRİNCİ YAPACAĞIZ”

  Demokratik Sol Parti (DSP) Gemlik Belediye Başkan Adayı Erkan Cebeci, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde iddialı olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 16:20
Kaynak: HANDAN EFE
DSP ADAYI ERKAN CEBECİ:  “GEMLİK’İ TURİZMDE BİRİNCİ YAPACAĞIZ”

Seçim çalışmalarını partililerle birlikte aralıksız sürdüren Erkan Cebeci, öncelikli hedeflerinin yerinde dönüşümlü kentsel dönüşüm ve Gemlik’i turizmde birinci sıraya getirecek projeler olduğunu söyledi.

   Türkiye Altın Borsası, Türkiye Gümüş Borsası ve Türkiye Emlak Borsası sahibi olan genç politikacı, Demokratik Sol Parti’nin ‘yönetim koltuğunda halk oturacak’ ilkesinin Gemlik’te de hayat bulacağını vurguladı. Dürüst, şeffaf, katılımcı, halka ve yargıya hesap veren, halkçı belediyecilik ilkesiyle yola çıktıklarını anlatan Erkan Cebeci, halkla iç içe politika yaparak seçime hazırlandıklarını kaydetti.

   Sivil Toplum örgütlerinin yanı sıra, mahalle mahalle, sokak sokak, halkla ve esnafla iç içe seçim çalışması yürüttüklerini ifade eden DSP Gemlik Belediye Başkan Adayı Erkan Cebeci, “ Gemlik,Kumla, Kurşunlu, Karacaali veNarlı ’da Kentsel Dönüşümü Her binanın olduğu yerde yapacağız Hayvanlara Barınak ve Beslenmeleri için Yerler inşa Edeceğiz. Bunun için doğayla iç içe yaptığımız projemiz hazır.    Ayrıca, Tüm Asker ve Polis Emeklilerine Ücretsiz Bursa Gemlik Kumla arasındaKullanabilecekleri Bursa Kart Yapacağız. Bütün Sahilleri Yenileme Çalışması Yaparak Turizmde Birinci Sırada Yer Almak istiyoruz Gemlik Kumla Kurşunlu Karacaali Narlı Turizm Ödülü Oteller Sahiliyle Dünyaya Örnek Bir İlçe Olacağına inanıyorum. Gemlik turizmde hak ettiği yere DSP Belediyeciliğinde gelecek” dedi.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.