Hava Durumu

İLMEK İLMEK GRUBUNA DURMAK YOK!

Karantina günlerini de mutluluk ve iyilik için biçilmiş kaftan olarak gören İlmek İlmek Sevgi grubu, daha da sıklıkla güzelliklere ilmek atıyorlar. Gruba gönülden destek veren Kıymet Yayla, haftada on bere örmeyi kendine hedefledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2020 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2020 10:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
İLMEK İLMEK GRUBUNA DURMAK YOK!

ÖZEL HABER- ELİF KUŞ BEŞİK

Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesi başladığından beri uygulanan tüm kurallara ilmek ilmek grubu olarak harfi, harfine uyduklarını söyleyen grup sözcüsü Jale Varlı, "Gönül isterdi ki hiç böyle günler yaşamayalım ama yapacak bir şey yok. Büyük sınavdan geçiyoruz hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. Kendimizi düşünmüyorsak çevremizdekileri düşünmemiz gerekiyor. Sevdiklerimizi düşünmemiz gerekiyor. Evde kalın denildikçe vatandaşlarımızın bazıları aksini yapıyor. Bu tüm toplumu etkiliyor sandığımızdan daha çok dikkate almamız gerekiyor." dedi.

Sokağa çıkma yasağını doğru bulduğunu ve 'EVDE KAL SAĞLIKLI KAL' kuralına uyduğunu dile getiren Jale Varlı çalışmaları ile ilgili de şunları söyledi; "Hepimiz ülkemizi vatanımızı şehrimizi insanları doğayı kısacası yaşamayı ve bu hayatı sevmeliyiz. Bu virüs illeti elbet bir gün bitecek. Yetkililer bitti diyene kadar da elimizden gelen tüm desteği vermeliyiz. Bizler ilmek ilmek grubu olarak, sürekli iyiliklere mutluluklara ilmek atıyoruz. Karantina günlerini de bizler asla boş geçirmiyoruz. Tabi ki ayrıyız ve tüm örgülerimizi ayrı ayrı yapıyoruz kendi evlerimizde. Asla boş durmuyoruz yani, sıcacık evlerimizde otururken mutluluk üretiyoruz. En son yaptığımız çalışmalarda Kanserle Savaş Derneği'ne kanserle savaş haftası için oyuncak köpekler yapmıştık, ama veremedik. Daha sonra vereceğiz inşallah. Kars Sarıkamış'a çok güzel bere ve boyunluklar ördük gönderdik çokta güzel dönüşler aldık, dualar aldık inanın bunlar insanı iyiliklere gebe bıraktırıyor. Ayrı bir çaba göstermeye bile gerek kalmıyor. Artan iplerimizle de battaniye örüyoruz yaşlılarımıza veriyoruz. Ya da ihtiyacı olan vatandaşlarımıza."

90 yaşındaki Kıymet Yayla'ya da ayrıca teşekkür eden grup sözcüsü Jale Varlı; " Bir teyzemiz var tam 90 yaşında Allah uzun ömürler versin, bende varım bu iyiliklerle dolu ilmeklerde diyerek gönülden destek oluyor bizlere. Hatta inanması güç belki ama haftada 10 bere örmeyi kendine hedefleyerek desteğini sürdürüyor. Daha öncede Suriye'deki askerlerimize bere boyunluk da ördü. Karantina günlerinde dört bir koldan mutluluk için emek veriyoruz." şeklinde konuştu. 

Varlı, bu zor günlerin üstesinden el birliğiyle geleceğiz EVDE KAL SAĞLIKLA KAL diyerek de tüm vatandaşlara seslendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.