Hava Durumu

İnegöl Belediyesi, Ekmek Fiyatlarında Yeni Uygulama Başlattı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, belediye tarafından üretilen 240 gram ekmeğin, 22 farklı noktada 10 TL’den satışa sunulduğunu duyurdu. Başkan Taban, bu adımın, halkın ekonomik koşullarda daha uygun fiyatlarla ekmek temin etmesini sağlamayı hedeflediğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2025 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2025 15:54
Muhabir: HANDAN EFE
İnegöl Belediyesi, Ekmek Fiyatlarında Yeni Uygulama Başlattı

İnegöl Belediyesi, vatandaşlarının ihtiyaçlarına cevap verebilmek için, kendi üretimi olan ekmeği uygun fiyatla satışa sunmaya başladı. Başkan Alper Taban’ın açıklamasına göre, 240 gram ekmek, şu an için 22 noktada satışa sunulurken, talep doğrultusunda diğer bakkal ve marketlere de temin edilecek.

Vatandaşlara Uygun Fiyatla Ekmek İmkanı

Başkan Taban, ekmeğin fiyatını belirlerken halkın bütçesini göz önünde bulundurduklarını ifade etti. "İnegöl halkımızın en temel ihtiyaçlarından biri olan ekmeği, ekonomik koşullar göz önünde bulundurularak, en uygun fiyatla sunuyoruz. 240 gram ekmeği 10 TL’den satışa sunduk. İhtiyaç doğrultusunda farklı noktalarda da temin edilmesini sağlayacağız. Hayırlı olsun, afiyet olsun" diyerek, uygulamanın tüm İnegöl halkına hayırlı olmasını diledi.

Halkın Yanında Olmaya Devam Ediyoruz

İnegöl Belediyesi, sadece ekmek satış fiyatıyla değil, aynı zamanda birçok farklı sosyal hizmetle de vatandaşlarının yanında olmaya devam ediyor. Başkan Taban, "Halkımıza daha kaliteli ve ulaşılabilir hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Yılın her döneminde ve tüm alanlarda halkımızın yanında yer alacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.