Hava Durumu

İznik’te Yeni Bir İşletme Daha

İznik, ticaret ve iş dünyasında büyümeye devam ediyor. İlçe halkı, yeni bir işletmenin açılışını coşkulu bir şekilde kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2025 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2025 15:04
Muhabir: HANDAN EFE
İznik’te Yeni Bir İşletme Daha

İznik, ticaret ve iş dünyasında büyümeye devam ediyor. İlçe halkı, yeni bir işletmenin açılışını coşkulu bir şekilde kutladı.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, AK Parti İznik İlçe Başkanı İnanç Şahin, MHP İznik İlçe Başkanı Fikret Şen, Büyükşehir Meclis Üyesi Ali Çil ve çok sayıda hemşehrisiyle birlikte Yakut İletişim işletmesinin açılışına katıldı.

Açılış töreni, İznik halkının yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Başkan Usta, yeni işletmenin ilçeye katkı sağlayacağına vurgu yaparak, "İznik olarak ekonomik alanda büyük bir ilerleme kaydediyoruz. Yakut İletişim'in açılışını gerçekleştirmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Rabbim bol bereketli kazançlar nasip etsin," ifadelerini kullandı.

İznik’te Ekonomik Büyüme Devam Ediyor

İznik’in yerel yönetimi, ilçedeki ticaretin gelişmesi için çeşitli projelere imza atmaya devam ediyor. İlçede son yıllarda açılan yeni işletmeler, ekonomiye katkı sağlamanın yanı sıra genç girişimciler için de örnek teşkil ediyor. Yakut İletişim'in açılışı, bölgedeki ekonomik hareketliliği daha da artıracak ve yeni istihdam olanakları yaratacak.

Açılışa katılan protokol üyeleri, İznik’in ticari anlamda gelişmeye devam etmesini ve yeni yatırımların ilçeye kazandırılmasını desteklediklerini dile getirdiler.

Yakut İletişim'in açılışı, aynı zamanda İznik'teki girişimcilik ruhunun canlı olduğunu ve yeni nesil iş insanlarının kendilerini ifade edebileceği alanlar yaratılmaya devam edildiğini gösteriyor. Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, girişimciliği teşvik eden bir yönetim anlayışıyla çalıştıklarını, yeni işletmelerin ilçeye kazandırılmasına büyük önem verdiklerini belirtti.

Protokol Üyelerinden Destek

Açılışta, İznik Kaymakamı Arif Karaman, AK Parti İlçe Başkanı İnanç Şahin, MHP İlçe Başkanı Fikret Şen ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Çil de protokolde yer aldı. Katılımcılar, işletmenin İznik için hayırlı olmasını dileyerek, yeni iş yerinin başarılı olmasını temenni ettiler. Protokol üyeleri, İznik’in gelişen iş dünyasının desteklenmesi gerektiğini ve her türlü iş girişiminin takdir edilmesi gerektiğini ifade ettiler.

Başkan Usta, açılışın ardından yaptığı açıklamada, İznik’in ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak her tür girişimin destekçisiyiz diyerek, "İznik’te ticaretin büyümesi hepimiz için çok önemli. Bu tür girişimler, ilçemizin daha da kalkınmasına yardımcı olacaktır. Rabbim, Yakut İletişim'e bol bereketli kazançlar nasip etsin," dedi.

Kaynak: HANDAN EFE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.