Hava Durumu

Keles Delice köyü gençlerinden vefa örneği

Keles ilçesinin birlik beraberlik anlamında örnek olan köylerinden delice köyü gençleri bir kez daha gönülleri fethetti.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2022 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2022 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenimarmaragazetesi.com/
Keles Delice köyü gençlerinden vefa örneği

ÖZEL HABER: ELİF KUŞ BEŞİK

Daha önceki yıllarda bir çok sosyal faaliyete damga vuran köy gençleri, köylerine büyük emeği geçen Erdoğan bay adına futbol turnuvası düzenledi. Birlik beraberlik ve büyük coşkuyla geçen turnuva izleyenleri mest etti. Turnuvadan elde edilen gelir ve hayırseverlerin katkılarıyla yaklaşık 700 kişinin katıldığı Erdoğan Bay adına Mevlüt’ü şerif okuttular. 

“ERDOĞAN BAY KALBİMİZDE”

Delice köyü gençlik başkanı Gökhan Bal; “Her yıl birlik beraberlik ve kaynaşma adına yaptığımız turnuvayı yakın zamanda aramızdan ayrılan ve köyümüze emeği çok fazla olan Erdoğan Bay abimizin adına yapmak istedik. Arkadaşlarımızında ortak fikriyle turnuvayı düzenledik adına yakışır bir turnuva oldu. Turnuvanın geliriylede başta Erdoğan Bay olmak üzere köyümüzde ebediyete intikal etmiş büyüklerimiz için Mevlüt’ü Şerif okuttuk ve her zaman olduğu gibi köylülerimiz ve civar köylerden komşularımız bizi yalnız bırakmadı. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen muhtarımıza dernek başkanımıza ve tüm köylülerimize delice köyü gençleri adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Bal, sosyal projelerinin devam edeceğini belirtip birlik beraberlik anlamında da örnek olan köylerinin adını her yerde gururla taşıyacaklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.