Hava Durumu

Kestel’de Aşure Buluşması: Birlik ve Bereket Aynı Kazanda Kaynadı

Muharrem ayı vesilesiyle Bursa’nın Kestel ilçesinde düzenlenen aşure programları, siyaset ve yerel yönetim temsilcilerini vatandaşlarla bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2025 21:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2025 23:07
Muhabir: MUSTAFA MURAT KIRANKABEŞ
Kestel’de Aşure Buluşması: Birlik ve Bereket Aynı Kazanda Kaynadı

Gözede Mahallesi Muhtarlığı tarafından organize edilen etkinliğin ardından, Kestel Belediyesi’nin ev sahipliğinde bir başka aşure programı daha düzenlendi.

Programa Bursa Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Kestel Belediye Başkanı Ferhat Erol ve AK Parti Kestel İlçe Başkanı Nesri Demir katıldı. Vatandaşlarla birlikte kazan başına geçen protokol üyeleri, aşure ikramında bulunarak Muharrem ayının maneviyatını paylaştı.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, program sonrasında yaptığı açıklamada, toplumun birliğini ve beraberliğini pekiştiren bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti.

“Hem muhtarlığımızın hem de belediyemizin düzenlediği aşure programlarında kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik,” diyen Gürkan,
“Aynı sofrada buluşmak, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneğidir,” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, yapılan dualar ve ikramların ardından sona erdi.

Kaynak: MUSTAFA MURAT KIRANKABEŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.