Hava Durumu

Mesudiye Mahallesi’nde Yol ve Otopark Çalışmaları Tamamlandı

İnegöl Belediyesi, Mesudiye Mahallesi Şehit Er Şenol Çakır Sokak'ta yürütülen yol, kaldırım ve otopark düzenleme çalışmalarını tamamladı. Belediye Başkanı Alper Taban, çalışmaları yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2026 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2026 19:01
Muhabir: BÜŞRA ÇAKIR ADALI
Mesudiye Mahallesi’nde Yol ve Otopark Çalışmaları Tamamlandı

İnegöl Belediyesi, Mesudiye Mahallesi Şehit Er Şenol Çakır Sokak'ta yürütülen üstyapı çalışmalarını tamamladı. Daha önce kamulaştırma ve yeni sokak açımı yapılan bölgede asfalt, kaldırım ve otopark düzenlemeleri hayata geçirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 300 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğindeki sokak ile çevresindeki yeni yollar asfaltlanırken, kaldırım çalışmaları da tamamlandı. Bölgedeki otopark kapasitesi ise 16 araçtan 25 araca çıkarıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, altyapısı tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmalarının sürdüğünü belirterek, düzenlemenin mahalle sakinlerinin ulaşımını daha konforlu hale getirmeyi amaçladığını ifade etti.

Kaynak: BÜŞRA ÇAKIR ADALI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.