Hava Durumu

Nilüfer’de Dayanışma ve Hasret Buluşması: Anaçlı Köyü Derneği Pikniği Yoğun İlgi Gördü

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Artvin Ardanuç Anaçlı Köyü Derneği tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma pikniğine katılarak, hemşehrileriyle doğa içinde keyifli bir gün geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2025 23:08
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2025 23:08
Muhabir: MUSTAFA MURAT KIRANKABEŞ
Nilüfer’de Dayanışma ve Hasret Buluşması: Anaçlı Köyü Derneği Pikniği Yoğun İlgi Gördü

Etkinlikte, uzun süredir bir araya gelemeyen birçok Artvinli yurttaş hasret giderdi.

Nilüfer’in yeşil doğasında düzenlenen piknikte hem kültürel bağlar tazelendi hem de toplumsal dayanışma vurgusu ön plana çıktı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada çocuklar oyunlar oynarken, büyükler sohbetlerde eski günleri yad etti.

Etkinliğe katılan Başkan Şadi Özdemir, “Yemyeşil doğanın içinde bizi bir araya getiren derneğimize ve katılan herkese çok teşekkürler. Hemşehrilerimizle özlem gidermek, dayanışma duygusunu büyütmek bizim için çok kıymetli,” diyerek organizasyona destek verenlere teşekkür etti.

Piknik boyunca yöresel ikramlar, halk oyunları ve müzikli etkinlikler katılımcılara keyifli anlar yaşatırken, Anaçlı Köyü Derneği’nin bu birliktelikleri gelenekselleştirme hedefi de memnuniyetle karşılandı. Etkinlik, kültürel mirasın yaşatılması ve kentteki toplumsal uyumun güçlenmesi açısından anlamlı bir buluşma olarak değerlendirildi.

Kaynak: MUSTAFA MURAT KIRANKABEŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.